TOP.HR

Dame na crvenom tepihu: Albina oduševila kreacijom domaće dizajnerice, a Nika frizurom

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Top.HR Music Awards glazbenice i voditeljice plijenile su poglede svečanim outfitima.

Ovogodišnja dodjela nagrada Top.HR Music Awards bila je u znaku žena koje su obilježile hrvatsku diskografiju. Osim glazbenim nastupima, sudionice su oduševile svečanim modnim kombinacijama kojima su mamile sve poglede.

Albina Grčić, ženski izvođač i novo lice godine, za ovu je prigodu izabrala kreaciju omiljene domaće dizajnerice Matije Vuice - mini haljinicu od sitnih kristalića koju je iskombinirala s dugim tamnoljubičastim baršunastim kaputićem. Kombinaciju je zaokružila srebrnim sandalama na petu, a kosu je stavila u visoki rep.

image

Alka Vuica

BOJAN ZIBAR I MARIO POJE

Upečatljivu modnu kombinaciju nosila je i glazbenica Alka Vuica koja je za ovu prigodu izabrala mini crno-bijelu dekoltiranu haljinu s pernatim detaljima koju je uparila sa crnim cipelama na visoku potpeticu.

Iz mase se outfitom izdvajala i voditeljica dodjele Ana Radišić koja je izgledala poput princeze u kraljevsko plavoj haljini s crnim i šljokastim detaljima i dugim plaštom. Uz haljinu je nosila sasvim jednostavne cipele na petu u bež nijansi, a look je upotpunila zlatnim naušnicama s detaljima u boji haljine.

image

Ana Radišić

BOJAN ZIBAR I MARIO POJE

Čitajte i: Dodjeljene Top.HR Music Awards: Najpopularniji glazbenici okupili se na jednom mjestu

Pjevačica Emilija Kokić zablistala je u dugoj haljini sa srebrnim prugicama, a Vjekoslava Huljić u kraljevsko plavoj haljini od čipke sa crnim detaljima.

image

Tonći i Vjekoslava Huljić

BOJAN ZIBAR I MARIO POJE

Pjevačica Nika Turković pojavila se u crno-bijeloj kombinaciji u kojoj se isticala mini Jacquemus torbica i detalji od zelenog perja na nogavicama, ali i frizura u stilu likova iz popularne serije Euforija. Mia Dimšić koja će nas predstavljati na ovogodišnjoj Euroviziji sinoć je nosila crnu mini haljinu s izrezima i srebrnim detaljima koju je iskombinirala s visokim crnim kožnim čizmama.

I poznata TV lica RTL-a, jednog od organizatora sinoćnje dodjele u zagrebačkom klubu Mint club & more, na ovoj su prigodi nosila svečane kreacije.

image

Mia Dimšić

BOJAN ZIBAR I MARIO POJE

Voditeljica Ana Brdarić Boljat nosila je crveno, Jelena Pajić crno odijelo, a Damira Gregoret maslinasto zelenu haljinu koju je uparila s baršunastom torbicom i salonkama u sličnoj nijansi.

image

Tomislav Jelinčić i Ana Brdarić Boljat

BOJAN ZIBAR I MARIO POJE

Nagrade su se dodijelile u 11 kategorija prema preciznim podacima dobivenim prema radijskom emitiranju HR Top 40, koji uključuju više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, prema fizičkoj prodaji te prema podacima o digitalnoj prodaji na glazbenim streaming servisima.

image

Jelena Pajić, Adrian De Vrgna i Damira Gregoret

BOJAN ZIBAR I MARIO POJE

Čitajte i: Dok se priprema za crveni tepih i dodjelu glazbenih nagrada, Ana Radišić otkriva u kojem mediju vidi svoju budućnost

Top.HR Music Awards statuom Steklarne Rogaška sinoć su "okrunjeni" sljedeći izvođači:

image

Nika Turković

BOJAN ZIBAR I MARIO POJE

U kategoriji pjesma godine slavio je Gibonni s pjesmom Kiša (Z'naab), muški izvođač godine je Matija Cvek, ženski izvođač, ali i ujedno nove lice godine je Albina, grupa godine je Silente, najprodavaniji domaći album (reizdanje) je Haustor istoimenog benda, dok je najprodavaniji novi domaći album Inamorana Tončija Huljića & Madre Badessa. Streaming singl godine je Refužo grupe Dalmatino, streaming izvođač godine je Petar Grašo, a u kategoriji najprodavanijeg inozemnog albuma nagradu je odnio Senjutsu benda Iron Maiden, dok je inozemni izvođač godine Dua Lipa.

Linker
20. travanj 2024 04:36