Jakov Baričić
Ready-to-wear Diana Viljevac

Cjenovno pristupačna podlinija - novi potez hrvatske dizajnerice

Novom ready-to-wear kolekcijom Diana Viljevac reinterpretira svoj dizajn s idejom da ga približi širokoj ženskoj publici. Izrazito nosiva i jednostavna, kolekcija naglašava prepoznatljiv ženstven i romantičan modni potpis dizajnerice.

Kolekcijom prevladavaju oversized shoulder košulje u bijeloj boji te hlače i haljine s printom. Traperice visokog struka mogle bi osvojiti mnoge žene jer su posebno dizajnirane na način da istaknu žensku figuru i naglase struk. Nosivost u svim prilikama, ali vjernost eleganciji bili su niti vodilje prilikom stvaranja kolekcije dok je kampanjom naglašena romantična ležernost.

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Svi koji žele izgledati moderno i elegantno u svakodnevnom životu pronaći će se u ovoj kolekciji baziranoj na prirodnim materijalima kao što su pamuk, lan i viskoza. Ono što odskače od spomenutih materijala je neopren. Od njega su napravljene proljetne jakne koje su predimenzionirane i voluminozne te čine čvrstu formu. Mnoge žene će s oduševljenjem dočekati ovu podliniju koja je i cjenovno veoma pristupačna.

Kolekcija je dostupna u zagrebačkom showroomu na adresi Šenoina 11 te od idućeg tjedna putem webshopa.

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Foto: Jakov Baričić
Make up: Saša Joković
Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica) za Schwarzkopf proffesional
Model: A. Kopljar (Colors Model Management)

Linker
14. travanj 2024 13:21