Zvonimir Ferina
LARIE

Čipka i dezeni krase novu kolekciju dizajnerice Marine Lacković

U sklopu Fashion Week Zagreb/Cro a portera modnu reviju je održala jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica Marina Lacković. U ekskluzivnoj i intimnoj atmosferi predstavila je svoju šestu kolekciju za iduću sezonu, ali i dio zimske kolekcije koja se može kupiti u C3Projekt concept dućanu u Kaptol centru.

Da Larie kreacije obožavaju brojne poznate dame bilo je jasno na reviji koju su iz prvog reda pratile muze i ambasadorice brenda: Tamara Garbajs, Petra Kurtela, Ivana Mišerić, Kristina Krepela, Lana Gojak, Jadranka Sloković, Sonja Kovač i brojni drugi.

Cijelom kolekcijom prevladavaju najfiniji materijali poput čiste svile, lana i pamuka, a inspiraciju za nove kreacije pronašla je u stilu koji je obilježio prijelazno razdoblje iz 19. u 20. stoljeće. Dezeni i nezaobilazna čipka krase svaku pa tako i ovu Larie liniju, a osim kolorita, gdje prevladavaju lila, plava, crvena, smeđa i zelena, tu su i prugice u modernim verzijama odijela koje podsjećaju na mornaricu s početka 20. stoljeća.

Nakon revije na Fashion Weeku Zagreb/Cro a Porteru, Marina Lacković putuje u Salzburg gdje će u suradnji s Polygon Concept Storeom 10. prosinca predstaviti kolekciju na Mavisto Amadeus Horseindoors Worldcupu. Pogledajte novu Larie kolekciju u galeriji!

Linker
24. travanj 2024 08:56