Sarah & Ino
MODNA VEČERA

Čarobna ljetna večer u maksimirskom Vidikovcu u režiji Ivana Alduka

Prekrasni Vidikovac u srcu parka Maksimir bio je idealna kulisa sinoćnje ljetne, modne večere koja će svim uzvanicima zasigurno ostatati u lijepom sijećanju.

Replike prvih modela automobila koji su motorizirali svijet su dovezli goste u Vidikovac čime je počelo intimno i ugodno druženje koje je završilo tek kasno u noći. Čaroban ambijent u ljetnu večer je poslužio kao savršena kulisa za posebnu Alduk večer gdje se istinski uživalo u biranim pićima i jelima poput salate od baby špinata, kozjeg sira, smokve i krokanta od badema, rižota od šparoga s dehidriranom pancetom i sušenim rajčicama, dimljenim svinjskim fileom na kremi od sira s marokanskim raguom od crne leće, te obožavanom dekonstrukcijom cheesecakea.

Sarah & Ino
Sarah & Ino
Sarah & Ino

Ivan Alduk, uz svoje ready-to-wear i bridal kolekcije, ovakvim posebnim projektima ispisuje upečatljive stranice svoje karijere i brenda nikad ne zaboravljajući temelj svog rada – ALDUK ženu, koja je iz sezone u sezonu uvijek drugačija, ali opet tako prepoznatljiva. Upravo takve bile su i njegove ambasadorice u haljinama s njegovim potpisom – pjevačice Lea Mijatović, Lara Antić i Pamela Ramljak, glumica Kristina Krepela te brojnih drugih. Večer je posebno uljepšala Lara Antić iz benda Bang Bang koja je svojom izvedbom dodatno uljepšala snažna sjećanja na ugodno ljetno druženje.

Sarah & Ino

'Pred sam odlazak na godišnje odmore i nakon projektima popunjenog prvog djela ove lijepe godine, bilo je izvrsno sve suradnike, prijatelje i ambasadore vidjeti na jednom mjestu. Izvrsna atmosfera, ukusna hrana i ova posebna lokacija uz divne komplimente uzvanika su sasvim dobar poticaj da ovakvih druženja bude i više' – izjavio je Ivan.

Sarah & Ino

Linker
19. travanj 2024 11:38