promo
Eco friendly

Brand Izabel Kovačić nudi pravu poslasticu: Jesenska modna i 'home' kolekcija osvajaju na prvi pogled

Osim što su udobni, komadi iz najnovijih kolekcija za klince s potpisom brenda Lunilou napravljeni su od najkvalitetnijeg organskog pamuka pa pružaju iznimno ugodan osjećaj tijekom nošenja i spavanja.

Nakon što je ljetna Lunilou kolekcija kupaćih kostima oduševila i najmlađe, ali i one nešto starije, brend iza kojeg stoje Izabel Kovačić i njezina sestra Ivana Čirjak donosi novu jesensku, ali i divnu "home" kolekciju za uređenje doma. Ekološka održivost je nit vodilja u svemu što Izabel i Ivana stvaraju već petu godinu zaredom te uspješno objedinjuju udobnost i stilsku prepoznatljivost kroz minimalistički, ali itekako zanimljiv dizajn.

"Lunilou je od samih početaka držao jednu posebnu priču, kako u dizajnu tako i u kvaliteti. Svaka kolekcija i svaka kampanja rezultat je istraživanja i pomnog odabira materijala kako bi svojim malim i velikim klijentima pružili točno ono što zaslužuju, udobnost i kvalitetu bez kompromisa", objasnila je Čirjak.

Promo
Cijela kolekcija za najmlađe je napravljena od 100 posto organskog pamuka.

Nova jesenska kampanja snimljena je u čarobnom ambijentu kuće u samom centru Zagreba koja je poslužila kao idealna kulisa za razigrane male modele koji su novoj Lunilou kampanji dali dašak dječje radosti i radoznalosti.

Nova kolekcija za jesen/zimu donosi modele majica, tajica, trenirki i košulja za djevojčice i dječake, a svi komadi izrađeni su od 100 posto organskog pamuka i muslina pa pružaju iznimno ugodan osjećaj nošenja te nesputanost koja je u igri naših mališana jedna od najvažnijih značajki.

Promo
Trenirke, majice i tajice za djevojčice i dječake pružaju pružaju izrazito su ugodne za nošenje.

Promo
Vaši mališani će se u Lunilou odjeći moći nesputano igrati i družiti.

Ova, najkonkretnija do sada, kolekcija je napravila još jedan korak prema pravome eco friendly brendu i poslovanju u vidu dizajna, tkanina i ručnih dorada za koje vjerujemo da će se izrazito svidjeti svim ljubiteljima Lunilou dizajna.

Za ugodan san

A kako bi san vas i vaših najmanjih bio najudobniji i najzdraviji, Lunilou je napravio posebnu kolekciju posteljina za djecu i odrasle koja je također izrađena od najfinijeg organskog pamuka.

Promo
Kvalitetan san ovisi i o kvalitetni posteljine, a nova Lunilou kolekcija je prozračna, izrađena od organskog pamuka i ne sadrži sintetičke tkanine.

"Prelazak na posteljinu od organskog pamuka pozitivan je korak prema zdravijem domu i okolišu. Ali s toliko izbora posteljine između kojih možete odabrati, kako možete razlikovati blagodati svakog organskog proizvoda za posteljinu? Najbolji način da započnete potragu za najboljom posteljinom za svoju spavaću sobu je suziti izbor prema materijalima. Neka od najudobnijih dostupnih vlakana su organski pamuk i vuna. Međutim, trebali biste imati na umu da mnogi uobičajeni proizvodi za posteljinu koji sadrže organske materijale mogu također uključivati sintetičku tkaninu.Naš set posteljina je topao, prozračan i ne sadrži sintetičke tkanine. Vaši snovi na Lunilou posteljini bit će mirni, tako da možete ujutro ustati odmorni i spremni za nove avanture", objasnila je Čirjak.

Promo
Pamučne zavjese uklapaju se u svaku dječju sobu, ali i dnevni boravak ili sobu gdje spavaju odrasli.

Promo
Mekani pamučni materijal osigurat će vašim mališanima udoban san.

Setove posteljina, mekane deke i zavjese, kao i jesensku kolekciju možete pronaći na službenom web shopu.

Čitajte i:

Izabel Kovačić otkriva kako je s Mateom napustila London: 'Ovdje smo puno sigurniji i mirniji'

Skromno slavlje najskupljeg nogometaša Hrvatske! Izabel bez šminke, Mateo uz tortu i poruke ljubavi

Šuškanja su bila točna! Izabel Kovačić u novoj kampanji pokazala trudnički trbuščić

Ona jedna, uvijek potrebna: 10 super haljina koje skrivaju mane, a otkrivaju puno stila

Najzaigranija modna priča: Dva giganta se udružila i osmislila neodoljivu kolekciju za male i velike

Sportska tehnologija i street style u jednom! U Hrvatsku stigao novi jesenski model tenisica hit brenda

Linker
19. travanj 2024 15:32