mlada ikona

Bezvremenski stil: Zendaya oduševila zanimljivom vintage haljinom na Times 100 gala partyju

Zendaya i Amanda Seyfried ušle su u izbor među sto najutjecajnjih osoba američkog magazina Times, a svojom pojavom na crvenom tepihu dokazale su kako s opravdanjem nose i titule modnih ikona

Među sto najutjecajnijih osoba po izboru američkog magazina Time, našla se i 25-godišnja glumica i pjevačica Zendaya za koju je Timesov novinar Denis Villeneuve napisao da ostavlja dojam bezvremenske osobe nevjerojatne kreativne snage. Unatoč mladosti koju je novinar opisao kao rano proljeće, za svoj glumački rad kojim se počela baviti s dvanaest godina dobila je brojna priznanja, među kojima i Prime Time Emmy Award kao najmlađa u povijesti te nagrade.

image

Zendaya u vintage haljini iz 1998. dizjanera Boba Mackiea

KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No osim profesionalnih nagrada, prošle godine dobila je onu za Modnu ikonu - CFDA Award, a svoj bezvremenski stil pokazala je i na Times 100 gala partyju u njujorškom Lincoln Centru. Mlada glumica, zvijezda serije Euphoria, bila je glavna zvijezda crvenog tepiha pojavivši se u vintage tirkizno-crnoj haljini otvorenih ramena američkog dizajnera Boba Mackiea. Svoj elegantni izgled upotpunila je briljantnom ogrlicom uz vrat, make up je uskladila s bojom haljine, a kosu je ostavila raspuštenom.

image

Amanda Seyfried u haljini Caroline Herrere

KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i : Velika transformacija: Zendaya iznenadila obožavatelje znatno kraćom kosom

Na Timesovom crvenom tepihu zasjala je i Amanda Seyfried, još jedna glumica koja je ušla na popis sto najutjecajnijih osoba, a ona je došla u nešto dramatičnijem izdanju. Za svečanu večer odabrala je crnu haljinu modernog dizajna s potpisom Caroline Herrere, koja je straga bila do poda, a sprijeda je otkrivala noge. Svoju monokromni, vamp styling upotpunila je ogrlicom dizajnerice Catherine Sarr od dijamanata i kože. Obje glumice svojim pojavama i modnim odabirom oduševile su prisutne, a profinjenim stilom dokazale da su prave osobe na pravom mjestu.

Linker
19. travanj 2024 17:49