cijena prava sitnica

Bezvremenska jednostavnost: Burberry i Kendall Jenner predstavili novo ruho legendarne torbice Olympia

Jedan od zaštitnih znakova ove modne kuće dobio je osvježenje, a za njega je zaslužan kreativni direktor Riccardo Tisci.

Najdraži modni dodatak, bez kojeg niti jedan outfit nije potpun jest torbica. Čak i jedna naizgled jednostavna, klasična torbica puno znači za stil jer se može kombinirati na mnogo različitih načina. Jedna takva jest Burberry Olympia torbica za koju je ovaj londonski brend predstavio novu kampanju.

Dizajnirao ju je Riccardo Tisci, kreativni direktor modne kuće Burberry, a za kampanju angažirane su slavna manekenka Kendall Jenner, kantautorica FKA twigs i glazbenica Shygirl koje su torbicu predstavile u prepoznatljivom Burberry stilu. Modeli su snimljeni ispred klasične bež pozadine, odjeveni u neutralne komade poput slavnog Burberry balonera, kombinezona i bomber jakne.

image

Kendall Jenner za Burberry

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Što se tiče same torbice, Olympia dolazi u nekoliko veličina i boja - od 'jednostavnih' opcija kao što su "Warm Sand", "Black" i "Burgundy" do živih nijansi kao što su "Marigold", "Pale Blue" i "Juniper Green". Ova jedinstvena torbica izrađena je u Italiji i krasi je profinjena, zaobljena silueta koja se odlično sljubljuje s tijelom kada ju se nosi na ramenu.

Bezvremenska jednostavnost estetika je kojom se Burberry diči sve ove godine, a to je prenio i na modne dodatke. Osim ručnih torbica, Olympia linija sadrži i futrolu za kartice s odvojivim remenom, poštanske torbe, ruksake i shopper torbe.

image

FKA Twigs za Burberry

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ova jakna je model sezone, ali modna kombinacija pjevačice podigla je obrve mnogih prolaznika

"Kad sam dizajnirao Olympiu, razmišljao sam o stvaranju savršenog oblika torbice - nečega što bi moglo uhvatiti bit ženstvenosti. Dakle, za kampanju sam htio proslaviti tri nevjerojatne žene u svom životu koje utjelovljuju snagu i ljepotu ženske energije: FKA twigs, Kendall i Shygirl. Ove su žene nevjerojatno talentirane i samouvjerene, te imaju prirodnu žestinu i odlučnost u probijanju vlastitih staza, a svaka slobodno izražava svoju originalnost svojom kreativnošću", objasnio je Tisci.

image

Shygirl za Burberry

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Slaveći novu kolekciju, Burberry globalno predstavlja projekt "World of Olympia", koji, inspirirani antičkom Grčkom, želi oživjeti svijet Olimpije i proslaviti estetiku, izradu i inspiraciju torbe. Olympia torba dostupna je u globalnim u trgovinama i na Burberryjevoj web stranici.

image

Kendall Jenner za Burberry

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

A cijena? Prava sitnica za one koji vole uložiti u kvalitetu - oko 1150 funti, odnosno oko 10 tisuća kuna.

Linker
18. travanj 2024 15:03