Modne novosti

Bezvremenska i nježna prema prirodi: Kolekcija domaćeg brenda pruža besprijekornu eleganciju

Dizajnerica Ivana Ravlić predstavila je još jednu elegantnu i ekološki osviještenu kolekciju nastalu iz ljubavi prema modi, ali i našem planetu.

Modni brend Eloo poznat po ženstvenim, elegantnim i ekološki održivim kreacijama predstavlja nam zimsku, bezvremensku i vrlo nosivu kolekciju, pod imenom "Around the clock" inspiriranu osamdesetim i devedesetim godinama.

Od samih početaka koristeći isključivo visokokvalitetne prirodne i reciklirane materijale naglašavajući bitnost ekološke osviještenosti kroz modu, u novoj kolekciji dizajnerica Ivana Ravlić po prvi put predstavlja nam i basic majice dostupne u četiri boje: crnoj, ružičastoj, plavoj i maslinastozelenoj, specifično naglašenih ramena, dajući poseban touch tako jednostavnom komadu odjeće.

image

Nova kolekcija Eloo.

ŠIME EŠKINJA

Lepršava, zavodljiva haljina Delilah zasigurno je jedan od efektnijih odjevnih komada ove kolekcije i dobitna kombinacija za party druženja, a haljine koje ističu ženstvenu figuru i prate liniju tijela, Gigi i Monique baš kao i basic komadi, napravljene su od ECONYL® tkanine, koja je u potpunosti izrađena od prikupljenog otpada iz oceana i odlagališta, kao što su industrijska plastika, ostaci tkanina iz tvornica za proizvodnju odjeće, odbačene ribarske mreže, vlakna od starih tepiha...

image

Nova kolekcija Eloo.

ŠIME EŠKINJA

Čitajte i: Evo što se sve nosi ove sezone: Modni duo Elfs predstavio svoje viđenje zime - tvid, saten i brokat

Upotrebom ECONYL® tkanine u usporedbi sa standardnom proizvodnjom sintetskih tkanina smanjen je utjecaj na globalno zagrijavanje uzrokovano standardnim tipom proizvodnje za čak 80%. Recikliranje se vrši samo temperaturom i parom, bez upotrebe kemijskih sredstava.

image

Nova kolekcija Eloo.

ŠIME EŠKINJA

Bluza Valerie, koja nam dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, a izrađena je u kombinaciji najfinije Crepe de chine svile i organdi svilene tkanine, u kombinaciji s hlačama Levon nepogrešiva je modna kombinacija, a oversized sako Rio je must have komad ove sezone.

Budući da su zimske kolekcije nezamislive bez kaputa, Eloo nam je pripremio čak tri modela koja odišu duhom osamdesetih, a izrađeni su od najfinijih materijala, pa tako nam model Sheila, dolazi u najfinijoj alpaki, model Vindy u crnoj varijanti kroz igru upotrebe različitih struktura tkanina, a vuneni kaput Eileen u prekrasnoj senf žutoj boji.

image

Nova kolekcija Eloo.

ŠIME EŠKINJA
image

Nova kolekcija Eloo.

ŠIME EŠKINJA

Kolekcija "Around the clock" dostupna je online i u Eloo ateljeu, a sve novitete Eloo brenda možete pratiti na njegovim društvenim mrežama.

image

Nova kolekcija Eloo.

ŠIME EŠKINJA
image

Nova kolekcija Eloo.

ŠIME EŠKINJA
image

Nova kolekcija Eloo.

ŠIME EŠKINJA
Linker
18. travanj 2024 06:01