BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Top ili Flop

Beyonce izbacuje adidasove kultne tenisice u novom ruhu, čudna platforma podijelila mišljenja

Legendarni adidasov model tenisica Superstar nekoć su nosili plesači break dancea i reperi, a se iz hip hop svijeta proširio na kategoriju 'mainstream' i postao must have komad za neodoljive street style lookove žena i muškaraca diljem svijeta. Beyonce je odlučila toj slavnoj tenisici dati svoju notu.

Među slavnima koji su se 'dotaknuli' legendarnog adidasovog modela tenisice Superstar, sada je i pjevačica Beyonce koja je ovaj kultni model odlučila podići na novu razinu. Doslovno.

Naime, Beyonce, koja već godinama surađuje s ovim modnim brendom, najavila je još jednu kolekciju u kojoj se susreću njezin sportski brend Ivy Park i adidas te predstavila tenisice koje su podijelile mišljenja.

Los Angeles,   - Beyonce releases her commericial for the new Ivy Park x Adidas collaboration after cutting ties with Topshop      ---------         

*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 491782325, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok su se ostali suradnici adidasa do sada "usudil" samo poigravati s bojama, debljinama crta i tiskanim detaljima, Beyonce je tenisici Superstar dodala još jedan potplat, odnosno platformu koja je uža od uobičajenog potplata.

PRESS

Njezina "tenisica na kat" tako je poprimila originalan, ali dosad neviđen izgled, koji se neće svidjeti svakome, ali će zasigurno preplaviti ulice kad krenu Tjedni mode u svjetskim modnim prijestolnicama, jer su kao stvorene za street style kombinacije.

PRESS

Ovom siluetom sa slavnim potpisom, adidas slavi 50 godina tenisica Superstar.

Platform Superstar tenisice u suradnji Ivy Park x adidas u prodaji će biti od 18. rujna u odabranim online dućanima, a cijena će im biti 160 dolara, odnosno malo više od 1.000 kuna.

Čitajte i:

Biste li ih nosili? Nove tenisice Adidas x Prada ponovno podižu prašinu, ovaj put iz drugih razloga!

Hit tenisice Victorije Beckham opet aktualne: Rasprodaju se kao lude, a mogu se naručiti i do Hrvatske

Predivne u blaženom stanju: Trudničke outfite ovih poznatih dama i dan danas svi kopiraju

Linker
24. travanj 2024 18:00