Jelena Rozga
 Jelena Balić
Obljetnička kampanja

Aldukove haljine osvojile deset poznatih Hrvatica

Jelena Rozga, Ana Radišić, Ivana Delač Đolo, Tihana Harapin Zalepugin, Lejla Filipović, Mara Bratoš, Kristina Krepela, Pamela Ramljak, Iva Šulentić i Anita Dujić, zvijezde su ove modne priče kojom Ivan Alduk obilježava deset uspješnih godina rada i stvaranja.

Svaka je u svojoj raskošnoj večernjoj haljini, teatralna volumena i pročišćena, prepoznatljiva Alduk dizajna stvarana prema postulatima visoke mode, zasjala na izvrsnim fotografijama Jelene Balić koja je prije mnogo godina snimala i prvu Alduk kampanju.

Jelena Balić
Lejla Filipović
Jelena Balić
Jelena Rozga

'Ova je kampanja emocijama nabijen presjek moga desetogodišnjeg rada jer je objedinila snažne žene koje se razlikuju svojim stavovima, izgledom i životnim iskustvom, ali su neizostavan dio mog života, kao i Alduk brenda. One na izvrstan način predstavljaju moj rad i stav, miljama udaljen od senzacionalizma i površnosti. Suradnje, a onda i prijateljstva, ovjekovječena su na estetski izvrsnim fotografijama koje na dostojanstven način prikazuju moje viđenje moderne žene i hrvatske mode', izjavio je dizajner povodom predstavljanja nove kampanje.

Jelena Balić
Iva Šulentić
Jelena Balić
Anita Dujić

U jesen 2007., Ivan je kao student druge godine modnog dizajna na zagrebačkom Tekstilno-tehnološkom fakultetu predstavio svoju prvu kolekciju na natjecanju za mlade modne dizajnere "Fashion Incubator", osvojio posebnu nagradu novinarskog žirija i krenuo izlagati svoje kolekcije na velikim modnim tjednima: Cro-a-porter i Fashion.hr. Uz brojna izlaganja, suradnje sa već etabliranim modnim brendovima i pisanje modnih kolumni, Ivan je već na prvim revijama na svojoj strani imao i publiku i kritiku. Energija, dizajn i svježina kolekcija uvijek je izazivala pozitivne komentare, a posljednih pet godina modni brend Alduk novosti iz svog studija prikazuje izvrsnim modnim kampanjama, lookbookovima i video lookbookovima. Ovogodišnja posebna revija vjenčanica u zagrebačkom HNK-u te svečana ljetna večera na Maksimiru, bile su uvertira u cjelogodišnje obilježavanje desete godišnjice stvaranja koje je ovom kampanjom došlo na sami vrhunac.

Jelena Balić
Pamela Ramljak
Jelena Balić
Mara Bratoš
Jelena Balić
Jelena Balić
Kristina Krepela
Jelena Balić
Ivana Delač Đolo

'Nikad nije bilo lako stvarati, kreativno se nadilaziti iz projekta u projekt te osoviti uspješan modni brend, ali samim time svaki projekt i svaka pobjeda postaju duplo slađi. Mala zemlja i malo posebno tržište ne smiju nikome biti prepreka za snove ili alibij za neuspjehe, već poligon koji ćete prilagoditi sebi i stvoriti nove vrijednosti, sretne priče ovjekovječene ovakvim obljetnicama', zaključio je poznati dizajner kojemu od srca čestitamo deset uspješnih godina.

Linker
17. travanj 2024 17:57