Danijel Galić
Za gradske kulere

Ako se pita dvojac ELFS, ove tenisice vladat će i na špici i na rivi

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić u novoj kampanji predstavljaju najnovije casual modele za muškarce i žene, među kojima se nalaze i tenisice zanimljivog dizajna i atraktivnih kombinacija boja i dezena.

Dvojac ELFS na hrvatskoj se modnoj sceni već odavno dokazao kao sinonim za stručno spajanje urbanog i glamuroznoj stila, idealnog za život u gradskoj vrevi.

Danijel Galić

I ove godine, Aleksandar i Ivan odlučili su nastaviti s dizajniranjem muških i ženskih tenisica, koje se uz elegantne cipele mogu nabaviti na njihovim prodajnim mjestima i u online shopu.

Udobne, upečatljive i živopisne, tenisice ovog brenda prate veliki svjetski trend koji je na snazi već nekoliko godina, a koji nalaže nošenje tenisica u svim prigodama za postizanje ultimativnog urbanog looka.

Novi modeli predstavljeni su u atraktivnoj novoj kampanji koju je snimio dugogodišnji suradnik dvojca ELFS, Danijel Galić, a u kojoj su zablistali Ivana Vukušić i Fran Pujas, a u kojoj su predstavljeni i novi casual komadi iz muške i ženske linije.

Danijel Galić

"Ovaj put smo kombinirali naše prepoznatljive majice, ove sezone upotpunjene novim motivom - s trendi poderanim traperom. Kolekcija je uistinu za svakoga i nosiva u svako doba dana", istaknuo je dizajner Aleksandar Šekuljica.

"Uvijek se trudimo ići korak naprijed, pa tako upotpunjujemo i našu ponudu. Ovoga puta to su trendi čarape koje ste, siguran sam, mogli vidjeti i na svjetskoj kremi showbizza. Na ovome ne mislimo stati", zaključio je Ivan Tandarić.

Uniseks modeli tenisica mogu se kupiti u muškim i ženskim veličinama, a možete ih nositi i uz uniseks sportske čarape ovog brenda.

Press foto

Tenisice Biker Blue, 850 kuna

Press foto
Press foto

Tenisice Malibu Runner, 800 kuna

Press foto
Press foto

Tenisice Glitter Leo, 800 kuna

Press foto
Press foto

Tenisice Clasic Metallic Mix, 800, 00 kuna

Press foto
Press foto

Tenisice Biker Gray, 850 kuna

Press foto
Press foto

Tenisice, Classic Mix, 800 kuna

Press foto
Press foto

Linker
18. travanj 2024 23:39