Prodimedia
famozna Vanity Fair zabava

After party za pamćenje: U moru haljina, one su odlučile biti drugačije

Filmska krema zasjala je sinoć (više ili manje) na Vanity Fair after partyju koji se prati s gotovo jednakim zanimanjem koliko i sama dodjela filmskih nagrada. Nakon što su glumci, umjetnici i svi oni koji se nalaze iza kulisa pokupili nagrade i pohvale, slavilo se do jutra.

Najglamurozniji događaj u godini održan je po 91. put u Los Angelesu. Svi znaju da se nakon svečane dodjele Oscara održava pravo slavlje, na tradicionalnom partyju koji organizira američki časopis Vanity Fair. Osim onih koji su odnijeli zlatne kipiće i nominiranih, na najpopularnijem tulumu redovito se pojavljuju poznate zvijezde iz showbizza, od glumaca do pjevača i celebova iz svijeta modne industrije. Kako i na crvenom tepihu prije dodjele Oscara, tako se i na Vanity Fair zabavi mogu vidjeti svečane i glamurozne haljine i kreacije u kojima slavne dame ponosno poziraju. Uz glamur koji smo vidjeli na dodjeli, takvih izdanja nije nedostajalo niti kasnije, a neki za ovu zabavu biraju ipak nešto izazovnija izdanja.

Mnoge dame igrale su na sigurno i blistale u crnoj haljini koja uvijek jamči glamurozni izgled. Najviše su se istaknule Jessica Alba i Renne Zellweger koje su blistale u haljinama crne boje. Uz svečane haljine, slavne djevojke sve više biraju hlače umjesto haljina te dokazuju da su kombinezoni i svečani modeli hlača itekako dobar izbor za glamurozne događaje, pa čak i dodjelu Oscara.

Renee Zellweger attending the Vanity Fair Oscar Party held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Los Angeles, California, USA., Image: 415735756, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Renee Zellweger

Ljubavi nije nedostajalo pa su mnogi slavni parovi zaljubljeno pozirali ispred fotografa. Miley Cyrus i Liam Hemsworth, Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham, John Legend i Chrissy Teigen, Priyanka Chopra i Nick Jonas, Jennifer Lopez i Alex Rodriguez samo su neki od njih koji su plijenili pažnju.

Miley Cyrus and Liam Hemsworth attending the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by editor Radhika Jones held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Los Angeles, CA, USA., Image: 415774442, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press
Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Manekenke i modeli, od Kendall Jenner pa do Naomi Campbell spremno su pozirale u kreacijama u kojima su neke igrale na profinjenost dok su neke otkrile i više nego što su možda planirale.

Linker
16. travanj 2024 02:51