IMAXtree
TJEDAN MODE U PARIZU

15 najboljih komada s revije kuće Givenchy

U botaničkom vrtu Jardin des Plantes, za vrijeme zalaska sunca, talijanski dizajner Riccardo Tisci predstavio je svoju novu kolekciju. Iz prvog reda podržale su ga Courtney Love, Gigi Hadid i Kim Kardashian, dok je jedna od njegovih muza – Kendall Jenner – prošetala modnom pistom, prvi put ove modne sezone.

Na Tjednu mode u Parizu Tisci je predstavio kolekciju za proljeće/ljeto koja je iznimno nosiva i bogata uzorcima koji dominiraju na haljinama. Talijanski dizajner koristio je printove koji su dominirali 70-ih, dok je jednobojne haljine kombinirao jednu na drugu. Ipak, njegovu dizajnersku vještinu najviše su naglasila crna odijela, a dominirali su masivni lanci s velikim kristalnim i kvarcnim privjescima.

IMAXtree

Osim upečatljivih modnih kombinacija, mnogi su ostali oduševljeni neobičnim frizurama modela – izrazito zalizanim punđama sa zaglađenim pramenom na čelu i zaliscima.

– To je futuristička frizura, izgleda poput kacige. Prilično je muška, ali istovremeno i ženstvena. – izjavio je frizer Guido Palau koji je uz pomoć velike količine gela, nanesenog uz pomoć češlja od korijena do vrhova kose, oblikovao zalizane frizure koje su “bliještale” ispod reflektora.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
19. travanj 2024 08:48