IMAXtree
TJEDAN MODE U PARIZU

10 najboljih komada iz 'kraljevske' kolekcije Stelle McCartney

Britanska dizajnerica Stella McCartney za svoju je jesensku kolekciju inspiraciju pronašla u Ujedinjenom Kraljevstvu, a jedan od glavnih modnih uzora bila joj je kraljica Elizabeta II. čiji je jedan look s odmora u dvorcu Balmoral prekopirala i malo ga osvježila.

Osim "ukradene" modne kombinacije kraljice Elizabete II. koja se sastojala od marame i tamnozelene, široke jakne, Stella McCartney je u svoju jesensku kolekciju uključila i odijela, mini haljine s naglašenim ovratnikom, dolčevite i pletiva te kapute i balonere neobičnog kopčanja.

IMAXtree

Najupečatljiviji je bio motiv bijelog konja koji je smjestila na pulover i haljinu koja je podsjećala na renesansnu sliku, ali osim toga prevladavao je karirani uzorak i prigušena paleta boja.

Mnoge je iznenadila detaljima od kože, ali se nije radilo o onoj životinjskog podrijetla, već jednako dobroj zamjeni originala. McCartney dosad uopće nije koristila umjetnu kožu jer nije izgledala dovoljno dobro za luksuzni brend, ali sada smatra da je novi materijal odlična zamjena te da bi sve modne kuće trebale odustati od korištenja životinjske kože. Pogledajte 10 najboljih komada iz njezine nove kolekcije!

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

IMAXtree

Linker
19. travanj 2024 04:17