Modna blogerica Aimee Song
 Profimedia, AKM-GSI
S neba na haljine

Zvjezdana noć: Otkrijte komade u kojima ćete biti vladarica blagdanskih tuluma!

Točkice su obilježile ljeto, a koji će print zavladati zimskim razdobljem već je postalo očito. Komadi u kojima možete biti kraljica blagdanskih tuluma i domjenaka prekriveni su uzorkom - zvijezdica!

Svako toliko pripadnici modnog svijeta polude za jednim motivom. Street style fotografije, Instagram profili it djevojaka te Pinteresti ljubiteljica mode vrve istim komadima - onima prekrivenima zvjezdicama. Prema rezultatima istraživanja online stranice Lyst, posjetiteljice su do sredine studenog u tražilicu 57% više puta upisale riječi "haljina sa zvjezdicama" nego do početka rujna. Magičan uzorak pronašao je put i do svjetskih pista te srca dizajnera modnih brendova Stelle McCartney, Saint Laurenta, Valentina i Diane von Furstenberg, a police high street dućana preplavile su haljine, bluze i suknje idealne za nadolazeću sezonu tuluma. Zvjezdice su izvezene ili aplicirane na cipele i torbice, a malo koja svjetska trendseterica nema barem jedan komad sa svemirskim motivom u ormaru.

Hollywood, CA  - #REVOLVEawards 2017 held at the Dream Hotel Hollywood on November 2, 2017 in Hollywood, California.

Pictured: Aimee Song

BACKGRID USA 2 NOVEMBER 2017, Image: 354528059, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Modna blogerica Aimee Song

Modna blogerica Aimee Song za večernji je izlazak odabrala mini haljinu na jedno rame s ušivenim srebrnim zvijezdama koja nosi potpis brenda For Love and Lemons. Veoma se slični komadi - sa zvjezdicama, planetima, pa čak i čitavim zviježđima, mogu pronaći i u ponudi naših dućana. Zvijezde sjaje srebrnim i zlatnim sjajem s tamnih podloga, pa nema sumnje da ćete - ako se odlučite za jedan od komada u nastavku - zasjeniti sve na tulumu!

H&M
Haljian od tila H&M (34,99 eur)

Zara
Torba Zara (299,90 kn)

H&M
Suknja H&M (29,99 eur)

Pull&Bear
Sandale od baršuna Pull&Bear (349,90 kn)

Net-a-Porter
Top Equipment (126 eur, net-a-porter.com)

Zara
Torba Zara (199,90 kn)

Zara
Top Zara (179,90 kn)

H&M
Suknja od eko kože H&M (24,99 eur)

Bershka
Pismo-torba Bershka (129,90 kn)

Zara
Haljina Zara (229,90 kn)

Mango
Gležnjače s blok potpeticom Mango (549,90 kn)

Top Shop
Hlače od baršuna Top Shop (36 funti)

Uterque
Majica Uterque (850 kn)

Asos
Komplet Miss Selfridge (sako 56,75 eur i minica 37,84 eur, Asos)

Linker
14. travanj 2024 01:08