ISPROBAJTE I VI!

Zvijezde ih obožavaju, a praktični su za sve kombinacije: U dućanima smo pronašli najljepše heklane topove

Like Dua Lipa, Gigi Hadid, Elsa Hosk znaju kako nositi heklane topove na visokim temperaturama, a kako i ne bi kada odlično pristaju svim stilovima. Zašto ne biste isprobali ovaj ljetni trend?

Ako ste primijetili heklane topove koje nose it cure svugdje oko vas ili na Instagramu, došli ste na pravo mjesto. Toliko smo inspirirani komadima koje nose slavne osobe kao što su Dua Lipa, Gigi Hadid, Elsa Hosk i Suki Waterhouse da smo za vas kreirali vodič za kupnju baš na vrijeme prije ljeta.

Heklanje je savršen trend za toplije vrijeme ove sezone, jer će vas rashladiti, i temperaturno i stilski. Bez obzira na to volite li šik neutralne ili zabavne svijetle boje, ovo je savršen trend za noćni izlazak na odmor. Vjerujte nam, bit ćete najljepši na plaži ili na putovanju.

Čitajte i: Komad odjeće bez kojeg ljeti ne možemo: Obožava ga i Severina, evo kako ga nositi u svim prilikama

Bilo da želite dodati dašak teksture u svoju ljetnu garderobu ili želite biti u tijeku s vrućim trendovima ove sezone, sada je savršeno vrijeme da uronite u ove komade. Nekoć popularno u 70-ima, heklanje se službeno vratilo s dizajnerima i buticima koji su iznova izmislili klasičnu tehniku ​​i ponudili svježu novu verziju.

Postoji toliko načina da nosite ovaj materijal materijala, bilo da se radi o sofisticiranoj haljini, trendi mini suknji, majici s kratkim rukavima ili preslatkim dodacima. Ipak, mi smo zaokružili naše omiljene heklane topove kako bismo nadahnuli vaš ljetni stil. Najbolja vijest? Ove komade možete pronaći po sasvim pristupačnim cijenama.

image

Pleteni bijeli top s narančastim detaljima
125.00 kn

STRADIVARIUS
image

Pleteni top s ravnim izrezom i širokim naramenicama, 299.90 kn

ZARA
image

Pleteni top s ravnim izrezom i širokim naramenicama, 299.90 kn

ZARA
image

Top s američkim izrezom, tankim naramenicama i otvorenim leđima, 179,90kn

ZARA
image

Heklani top bež boje
199.90 kn

MANGO
Linker
14. travanj 2024 15:44