Olivia Culpo
 Getty Images For Ermanno Scervin
izgledaju bolje no ikad

Zicer u ormaru: Vraćamo se plisiranim suknjama, izabrali smo 13 modela kojima je teško odoljeti

Kako bez puno truda postići sređeni look i uvijek imati sigurni komad odjeće u ormaru - odgovor je jednostavan i leži u modelu suknje kojem se iznova vraćamo svake sezone. U novim kolekcijama izgledaju bolje no ikad pa je pravo vrijeme obskrbiti se jednim novim modelom.

Za trendi jesenski stajling nije potrebno puno već jedan pravi model midi plisirane suknje. Nisu nikakva novost, dapače, nosimo ih svake sezone, kako u proljeće, tako i u hladnijim danima, no novim modelima koji s kolekcijama poznatih brendova dolaze na police trgovina teško je odoljeti.

Modne kuće potrude se plisiranim suknjama dati novo lice, pa osim onih klasičnih modela rado bismo u svoj ormar uključile i komad obilježen efektnim detaljima. Jedan od takvih modela svakako su asimetrične plisirane suknje kakve se nalaze u aktulanoj ponudi koje će outfitu dati dinamičan i razigrani look, uvijek s dozom ženstvenosti.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 21: A guest attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Spring Summer 2020 on September 21, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images for Ermanno Scervino)
Getty Images for Ermanno Scervin

Uz aismetrične, pažnju su nam ove godine ukrali modeli od umjetne kože. Kao jedan od vodećih trendova jeseni nametnula se koža u svim varijantama, pa tako i plisiranim suknjama. Model u boji konjaka nosila je i glumica Charlize Theron, koja ga je kombinirala uz sako, a manekenka Olivia Culpo složila je odvažni look s kožnom košuljom i suknjom u crnoj boji. Ovakavi stajlinzi bit će efektni i mamit će sve poglede, no iako je riječ o kožnim komadima, ne izgledaju grubo, već ujedno elegantno i moćno.

WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - OCTOBER 13: Charlize Theron attends a special screening of Lionsgates'
Getty Images
Charlize Theron

MILAN, ITALY - FEBRUARY 23: Olivia Culpo attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 23, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Lavenia/Getty Images For Ermanno Scervino)
Getty Images For Ermanno Scervin
Olivia Culpo

Za proljeće biramo dezene poput romantičnog sitnog cvijeća ili točkica, no za jesen na prvo mjesto stavljamo karirani uzorak koji je uz sve modne komade obojao i plisirane suknje. Uz pleteni džemper i visoke čizme će plisirana suknja biti pun pogodak i izgledati će jako moderno i šik. Uz karirani, ova jesen prolazi u znaku geometrijskih retro uzoraka koji spajaju upečatljive boje pa će biti glavni dio outfita. Ovakve komade nosite u kombinaciji s odgovarajućom košuljom istog dezena ili uz neutralne boje poput crne, bež, sive ili bijele.

NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 17: Olivia Palermo attends Talita von Furstenberg Celebrates Her Second Collection on October 17, 2019 at La Mercerie in New York City. (Photo by Astrid Stawiarz/Getty Images for TVF for DVF)
Getty Images for TVF for DVF
Olivia Palermo

Iz široke ponude odaberite model koji se najbolje uklapa u vaš stil, a mi smo vam olakšali potragu i pronašli nekoliko modela koji se trenutno nalaze na policama trgovina.

Linker
12. travanj 2024 16:09