TEŽAK IZBOR

Želimo ih sve! Top 10 modela torbica za ljeto 2022.

Donosimo izbor najtraženijih ljetnih modela s internetske platforme Amazon.

STVORENA ZA BARBIKE

Kožna torba Dorie Small s potpisom Kate Spade u ružičastoj boji može se nabaviti za 232 dolara.

image
AMAZON

DAMA U CRVENOM

Intenzivno crvena kožna torba Made in Italy, firentinskog proizvođača Modarno, dimenzija 36x14x50 centimetara, može se nabaviti za 195 dolara.

image
AMAZON

SAVRŠENA ZA PIKNIK

Torbica od ratana dimenzija 30x15x18 centimetra dovoljno je velika da u nju sve potrepštine poput novčanika, naočala, osnovne kozmetike i mobitela. Oduševljava cijenom od 22 dolara.

image
AMAZON

ZA SVJETSKE PUTNICE

Dizajnerska platnena torba Marca Jacobsa odličan je izbor za putovanja, shopping ili odlazak na tržnicu. Iz nje vam ništa neće ispasti jer ima patentni zatvarač na vrhu. Cijena 355 dolara.

image
AMAZON

EVA ZA VEGANE

Brend JW Pei inzistira na održivosti, a mi smo odabrali veganski model Eva s printom krokodilske kože, veličine 28x14x4,5 centimetara po cijeni 80 dolara.

image
AMAZON

SVEVREMENSKI KLASIK

Kožna torba HOBO Fern Crossbody dolazi u dvadeset boja, a riječ je o klasičnom modelu kakav ne izlazi iz mode. Cijena 128 dolara.

image
AMAZON

OBLAK U RUCI

Torba od umjetne kože čvrsta je, postojana i dovoljno prostrana zbog dimenzija od 23x27x10 centimetara. I više nego pristupačna za cijenu od 33 dolara.

image
AMAZON

TORBICA SA STAVOM

Savršen izbor za večernji izlazak ili party koji si za cijenu od 14 dolara može priuštiti doslovce svaki, pa i tinejdžerski džep.

image
AMAZON

ZA NA RAME

Savršen izbor za večernja ljetna druženja na otvorenom, jer se može držati u ruci ili na ramenu. Cijena od 24 dolara govori sve.

image
AMAZON

XX MINI CILINDAR

Kožni klasik ženske mode u izvedbi Manu Ateliera može se nabaviti po cijeni od 415 dolara.

image
AMAZON
Linker
19. travanj 2024 09:59