Divni par Ledenko

Želimo ih sve! Slavljenička kolekcija za 25 godina izrade najljepših cipela s domaćim potpisom

Splitski supružnici Ivan i Sandra Ledenko već 25 godina uveseljavaju domaće trendseterice, a radošću i optimizmom pršti i njihova rođendanska kolekcija za mjesece pred nama

Trendu šarenila u modnoj industriji, koja se žarkim bojama i upadljivim detaljima bori protiv „sivila” pandemije, pridružio se i dizajnerski dvojac Ledenko. Jedan od najdugovječnijih brendova na našoj modnoj sceni ove godine slavi dva i pol desetljeća rada, a glavni aduti njihove slavljeničke kolekcije su ružičasta i narančasta boja te mašne i razni neobični ukrasi.

- Ružičasta je apsolutni hit ovoga ljeta. Što se tiče modela i dalje primat vode natikače koje su ulicama zavladale prije par godina – tvrde Ivan i Sandra Ledenko, koji za mjesece pred nama predlažu i niske sandale, ali neobičnog dizajna i izrađene od ekstravagantnih materijala kao što je kroko koža.

Lagani kaput praktičan je komad koji voli i Lejla Filipović: Pronašli smo nekoliko odličnih modela

U trendu su tenisice: Ležernu kombinaciju upotpunite efektnim zlatnim ili šljokičastim modelima

Pandemiji unatoč, Ledenko ne odustaje ni od njegovog prepoznatljivog znaka – vrtoglavo visoke potpetice, pa njihove svečane modele i dalje krase štikle od preko deset centimetara.

- Visina potpetice ipak se s godinama malo smanjila, barem što se tiče dnevne obuće. Ovoga ljeta na ulicama ćemo najviše viđati cipele s potpeticom od pet centimetara – najavila nam je Sandra Ledenko. Splitski dizajneri za njihov veliki jubilej kreirali su i kolekciju cipela za vjenčanja čije su glavno obilježje – atraktivni dodaci u obliku cvijeta.

Linker
25. travanj 2024 12:13