Profimedia
Zavladalo šarenilo

Zaboravite na klasične štikle - Heidi i Victoria diktiraju nove modne trendove

Prošlo je vrijeme kad su se kupovale cipele u crnoj ili bež boji kako bi ih se moglo nositi na što više kombinacija. Ekonomičnost je, barem što se svijeta obuće tiče 'out', a stiglo je vrijeme u kojima su cipele glavni adut svakog dobrog outfita - pogotovo one u jarkim bojama!

Jesenskom mode zavladale su boje - komadi iz ponude high street dućana na prvi pogled podižu raspoloženje, čak i za najtmurnijeg dana! Osim raspoloženja, izvrstan su komad za "podići" svaki, pa i najjednostavniji outfit. Zato su baš manekenka Heidi Klum i modna dizajnerica Victoria Beckham prošetale u zanimljivim špic štiklama.

New York, NY  - Victoria Beckham looks great while out during New York Fashion Week. Victoria sports a business chic look during a busy day in the Big Apple.

Pictured: Victoria Beckham

BACKGRID USA 10 SEPTEMBER 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 349016211, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Los Angeles, CA  - Heidi Klum uses her airport arrival to show off pieces from her new fashion line.  The model arrives in Los Angeles wearing jeans and a tee paired with a hot pink cardigan and bright blue heels.

Pictured: Heidi Klum

BACKGRID USA 10 SEPTEMBER 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 348950193, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Britanska dizajnera poznata je po istančanom stilu, pa je uz ležeran outfit - traperice, bijelu majicu i predimenzionirani sako - iskombinirala ljubičaste cipele. Iako modni portali bruje o šljokičastim špic cipelama koje je prikazala na reviji za proljeće/ljeto 2018. godine prije nekoliko dana, ona se ipak odlučila za one od brušene kože. Boje je dodala baš u pravoj mjeri, kako bi osvježila outfit, dok se Njemica odlučila za drukčiji efekt. Hrabro je jarkoplave špic štikle isfurala na kardigan magenta boje te crne skinny traperice i majicu s natpisom.

MANHATTAN, NY - SEPTEMBER 08, 2017: Rihanna seen out in Manhattan on SEPTEMBER 08, 2017 in Manhattan, Image: 348787132, License: Rights-managed, Restrictions: *US MAGAZINES-PLEASE REPORT USAGE* 
**FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE**
***E-TABLET/IPAD & MOBILE PHONE APP***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Buzzfoto
Profimedia, Buzzfoto

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

U modne ekstreme voli se upustiti i barbadoška pjevačica Rihanna. Ne samo da je bila odjevena u traper komade, već su i čizme koje sežu do bedara bile od tog materijala. Nedavno je isfurala i čizme od satena u narančastoj boji Vetements x Manolo Blahnik, koje bi mogle zamijeniti hlače, poput onih kakve ima i manekenka Kendall Jenner. Hit jesensku obuću od satena, žakarda i brušene kože, klasičarke će isfurati uz jednostavne modne kombinacije, dok će one hrabre u bojama biti od glave do - pete! U nastavku pogledajte modele koje smo pronašli u našim dućanima.

hm.com
H&M (29,99 eur)

pullandbear.com
Pull & Bear (299,90 kn)

zara.com
Zara (299,90 kn)

pullandbear.com
Pull & Bear (399,90 kn)

zara.com
Zara (899,90 kn)

hm.com
H&M (59,99 eur)

Linker
19. travanj 2024 20:28