Loungwear Cashmere

Za sve koji cijene praktičnost i vole estetiku: Stigla je ženstvena i udobna kolekcija od kašmira

Pažljivo osluškujući potrebe i želje suvremenih žena, Yamamay je izbacio liniju koja nas je, u vrijeme kad sve više boravimo kod kuće - jednostavno ‘bacila koljena‘...

Nakon velikog uspjeha koji je postigla linija Basic Cashmere, Yamamay predstavlja novu liniju Loungewear Cashmere - dizajniranu za opuštanje kod kuće.

Loungwear Cashmere odjevni komadi vrlo su elegantni i savršen su saveznik koji će vas grijati u hladnim zimskim danima.

Yamamay linija otmjena je i ženstvena, ali ujedno je praktična, svestrana i višenamjenska te izrađena od prirodnih vlakana.

image
Yamamamy kolekcija od kašmira dolazi u dvije boje.
PRESS

Fina vlakna od kašmira nude mekoću, lakoću i toplinu dok pamuk dodatno pruža udobnost. Nova kolekcija dizajnirana je za žene koje cijene udobnost, ali i dalje žele biti moderne.

image
Pored kardigana, u kolekciji su dva modela hlača - tajice i hlače lepezastog kroja.
PRESS

Odjevne artikle jednostavno je kombinirati i savršeni su za svakodnevno nošenje u bilo kojoj prilici, od šetnji gradom, obavljanja kupovine pa sve do trenutaka za opuštanje.

Linija sadrži kardigan s remenom, pulover s V izrezom, rebraste hlače ravnih nogavica i trenirke. Svi su komadi dostupni u dvije boje: antracit siva i bež koje su idealna neutralna osnova za svaki outfit.

Istaknute artikle možete pronaći u Yamamay trgovinama ili online po ovim cijenama: kardigan 379 kn, tajice 229 kn i hlače 229 kuna.

Linker
12. kolovoz 2022 08:20