Instagram
DETALJ KOJI ZLATA VRIJEDI

Voli je i Nikolina Lacković: neizostavan model suknje ove sezone

Komad kojeg se sigurno sjećate iz ormara svoje mame doživljava veliki povratak - doduše, ovog puta nosit će se svi krojevi, uzorci i dužine.

Komad kojeg se sigurno sjećate iz ormara svoje mame doživljava veliki povratak - doduše, ovog puta nosit će se svi krojevi, uzorci i dužine.

Uska suknja na preklop s gumbima sa strane ili pak ona A-kroja sigurno vas vrati nekoliko desetljeća unatrag i podsjeti na kostime kakvi su se nosili u sedamdesetima. Ipak, u potragu ne morate u vintage dućane jer high street trgovine obiluju različitim modelima čija su jedina poveznica gumbi - odličan detalj kojim će i najobičnija suknja postati odličan komad za svaku priliku.

Upravo je jednu takvu suknju "uhvatila" i Nikolina Lacković, zagrebačka trendseterica čije bi stajlinge mnoge žene rado kopirale. Ona je kariranu suknju s kopčanjem sa strane kombinirala s jednostavnom crnom majicom s printom i gležnjačama na vezanje. Upravo njezin stajling može biti idealna inspiracija za različite kombinacije jer je u ponudi najviše kariranih modela s kojima je najlakše i najjednostavnije kombinirati jednobojne komade - bez obzira na to radi li se o košulji, satenskom topu ili, pak, debelom puloveru.

Karirana zvonasta suknja Zara, 299,90 kn

A osim što je u fokusu karirano, jedan od zanimljivijih modela je i suknja koju još dodatno, uz gumbe, krasi i cvjetni print. Radi se o odjevnom predmetu high street brenda Mango kojim su trendseterice oduševljene pa je tako u kratkom roku ta suknja postala jedna od najpopularnijih na Instagramu.

Karirana suknja s cvjetnim printom Mango, 249,90 kn

Iako su se vratile prije par godina, ove suknje tek su ove sezone u potpunosti zaživjele. Sitni ili upečatljivi gumbi, nije važno - bitno je samo da su kontrastni u odnosu na materijal. Isto tako, iako su većinom smješteni da se vertikalno spuštaju od boka, ima odličnih modela s gumbima po sredini suknje, a možete birati između različitih dužina, krojeva i materijala. Pogledajte modele koje smo izdvojili!

Karirana suknja s volanima Zara, 229,90 kn

Kožnata suknja na kopčanje, Uterque 1890 kn

Suknja s kontrastnim gumbima Mango, 199,90 kn

Karirana asimetrična suknja Zara, 299,90 Kn

Suknja A-kroja Stradivarius, 199,90 kn

Karirana suknja H&M 49,99€

Asimetrična suknja s gumbima Zara, 299,90 kn

Vunena suknja s gumbima Mango, 699,90 kn

Linker
27. travanj 2024 01:20