Profimedia, Mega Agency
Inspirirajte se

Vječni komad koji ne izlazi iz mode odlično nosi i Jessica Alba, evo kako ga kombinirati

Jednostavne, klasične, a opet nosive na sve ostale materijale, traper košulje su jedan od omiljenih komada odjeće koji vadimo iz ormara čim proljeće zakuca na vrata. U toplije vrijeme možemo ih nositi kao zamjenu za jaknu baš poput Jessice Albe ili kao dio elegantnog outfita. Mogućnosti su nebrojene, a mi vam donosimo neke trikove s čim kombinirati ovaj vječni komad.

Malo koji modni komad je toliko svestran kao traper. Taj udoban, izdržljiv materijal omiljen je već jako, jako dugo i to ne bez razloga. Nose ga sve generacije - od najmlađih do najstarijih i to u svim prigodama i svim mogućim kombinacijama.Stajliš izgled uz pomoć trapera možemo postići i bez da se previše trudimo jer on govori sam za sebe. Može biti istovremeno i cool i elegantan, ovisno što uz njega kombinirate.

Bilo da se radilo o trapericama, traper jaknama ili traper košuljama, s odjećom od trapera rijetko ćete pogriješiti u izričaju. To se posebno odnosi na traper košulju koja se više ne nosi samo u neformalnim prilikama, već odlično izgleda i uz nešto elegantnije komade. Poznatoj glumici Jessici Albi traper košulja poslužila je kao jaknica, a odjenula ju je na crnu, usku haljinu i čizme do gležnja, čime je pokazala da naizgled običan komad odjeće može djelovati vrlo cool.

Ako ne znate kako je kombinirati, evo nekoliko prijedloga:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Denim Love.

Objavu dijeli Stuff I Find Dope (@stuff_i_find_dope)

Traper na traper

Da, dobro ste pročitali - traper definitivno ide na traper. Nekada bi ovakve kombinacije izazvale podsmijeh modnih znalaca, ali danas se često vide na modnim pistama i ulicama. Jedino na što trebate paziti kod nošenja trapera na traper jest da ne izgleda monotono. Ako su vam traperice tamnije, na njih će najbolje izgledati traper košulja svijetlije nijanse.

Na lepršave suknje

U mnogim formalnim prilikama traper košulja neće izgledati previše casual ako je odjenete na plisiranu suknju ili suknju A kroja. Ovom modnom spoju dodajte elegantne sandale ili salonke te neku zanimljivu torbicu i spremni ste oduševiti sve pred sobom.

Na kratke hlače

Čim temperature narastu do ugodnih 25°C, traper košulju iskombinirajte s kratkim hlačama i majicom na bretele u nekoj upečatljivoj boji. Traper košulja u ovom će vam slučaju poslužiti kao lagana jaknica. Osim toga, oversized model super će izgledati na najlonke, baš kao da nosite haljinu. Ispod takve traper košulje ipak odjenite neke kratke hlačice. Za svaki slučaj.

Traper i koža

Jedna od najomiljenijih kombinacija svakako su traperice i kožnjak. Ako vam je pak dosadila, preokrenite ju. Traper košulja savršeno će se sljubiti s kožnatim hlačama, nekim dobrim čizmama ili kožnim remenom. Otkačeno, opušteno i seksi u isto vrijeme.

U slučaju da vam u ormaru nedostaje košulja od finog trapera, za vas smo našle nekoliko komada koje možete pronaći u high street trgovinama.

Linker
16. travanj 2024 23:02