Kolekcija stiže krajem mjeseca

U znaku boja i uzoraka: Poznati švedski brend predstavlja novu kolekciju i snažan modni zaokret

U skladu s njihovim ciljevima održivosti, svaki predmet u kolekciji izrađen je od održivijih materijala uključujući reciklirani poliester, reciklirani poliamid i recikliranu vunu.

Nova kolekcija H&M-a pod nazivom "Press play" predstavlja hommage Studio modi, a inspirirana je glazbenim muzama generacije Z koje sa sobom donose uzbudljiv stil i blistave osobnosti. Ova se kolekcija oslanja na nekonvencionalnu modu 1980-ih i 1990-ih, a moćnom paletom boja, električnom fuzijom printeva i elegantnim dodacima donosi potpunu inspiraciju za odijevanje potaknuto odvažnim miks-and-match mentalitetom

H&M Studio SS22 kolekcija će biti dostupna ekskluzivno na službenoj stranici hm.com od 24. veljače.

image

Ključni komadi uzbudljive nadolazeće kolekcije zrače stavom "vidjeti-i-biti-viđen".

RETO SCHMID/PRESS

Ključni komadi uzbudljive nadolazeće kolekcije zrače stavom "vidjeti-i-biti-viđen", a uključuju pravi stilski sinkretizam: od avangardnog trapera na vezanje i kombinezon-odijela, do limeta-zelenog satena i kupaćih kostima s leopard uzorkom koji se mogu nositi bilo gdje, a garantirano plijene pažnju. Mini suknja od trapera sa šiljcima, mrežasti gornji dio s volanima i mala crna haljina obrubljena kamenčićima podsjećaju na ekscesivno raspoloženje kasnih 1990-ih. S druge strane, majica od organskog pamuka sadrži osebujan print usana iskrivljenih pop artom berlinskog ilustratora Stefana Fählera. Kada je riječ o modnim dodacima, prevladavaju statement komadi: od lančića i naušnica sa zeleno-zmijskim uzorkom do crvenih zapadnjačkih čizama. U skladu s H&M-ovim ciljevima održivosti, svaki predmet u kolekciji izrađen je od održivijih materijala uključujući reciklirani poliester, reciklirani poliamid i recikliranu vunu.

image

H&M Studio SS22 kolekcija će biti dostupna ekskluzivno na službenoj stranici hm.com od 24. veljače.

RETO SCHMID/PRESS

"U zraku je novo energično raspoloženje koje nas tjera da se svi ponovno poželimo dotjerati uz fantastičnu odjeću. Podsjeća na va-va-voom duh koji je definirao modu od 1980-ih do ranih 2000-ih. Za kolekciju SS22 željeli smo vratiti moćnu modu velike osobnosti u fokus, nudeći svestrane komade koji će potaknuti radost", izjavila je Ann-Sofie Johansson, kreativni savjetnik u H&M-u.

Čitajte i: Priprema, pozor, boje! Proljetna sezona bit će u znaku neodoljivih vibrantnih nijansi

"Za SS22 imali smo glazbene muze koje razbijaju granice. Inspirirala nas je njihova predanost zaobilaženju klišeja i očekivanja, kako u njihovoj odjeći, tako i u njihovim stavovima. Kolekcija je posvećena zabavi bez ograničenja, s namjerom da pomogne našim kupcima da izgrade svoj optimistični novi izgled", kaže Linda Wikell, koncept dizajnerica za H&M Studio.

Linker
22. studeni 2022 21:13