Hit sandale

U trendu već nekoliko sezona! I ovo će se ljeto japanke nositi na plaži, ali i u noćnim izlascima

Niti poznati dizajneri ni trendseterice ne mogu se zasititi remenja između prstiju - savršene opcije za šetnju gradom, ali i podizanje ljetnih kombinacija.

Japanke, čak i one u varijanti s potpeticom, unatoč kritikama da su neudobne, nekima čak i ružne, zadnjih su par ljeta pravi modni hit, a ni ove godine neće proći nezamijećeno.

Iako ih mnogi povezuju s pješčanim plažama, japanke su s vremenom postajale sve elegantnije pa se već nekoliko sezona mogu vidjeti u varijantama za noćne izlaske i svečane događaje.

Tijekom posljednjih nekoliko ljeta japanku smo vidjeli na nogama mnogih žena - od skandinavskih zvijezda uličnog stila, koje se nerijetko odlučuju za gumene ‘Havaianasice‘, do nekolicine poznatih osoba koje u elegantnijim modelima izlaze u japankama s potpeticom i manekenkama koje su u njima čak krasile stranice editorijala u Vogueu i to - nekoliko sezona.

Od šik smeđih kožnih naramenica s promišljenim kontrastnim šavovima u minimalističkim paletama boja do stilova s krupnijim, udobnijim bazama - japanke su neizostavni modni hit.

Od onih s ravnim potplatima do elegantnijih verzija i modela, evo nekoliko naših prijedloga:

image
Mango
image
Zara
image
Zara
Linker
30. srpanj 2022 11:43