obožavamo ih!

Tri najveća trenda obilježit će ovu jesen: Djeluju profinjeno, donose dašak starih vremena i simboliziraju mir i sigurnost

Ovosezonski trendovi spustili su se s modnih pista na gradske ulice i to velikom brzinom. Čak i ako ne volite zimu, njima nećete moći odoljeti jer u trenu mogu tmuran dan učiniti ljepšim.

Predimenzionirane eko bunde za dame, avijatorice s čupavim ovratnikom za frajerice. Još ako im dodate kakve cool čizme s fora uzorkom kojeg ne viđamo tako često i torbicu u hit boji, spremne ste za baš sve prilike, bilo poslovne ili privatne. Pripremite se - ove hladne sezone vladat će tri trenda koja djeluju tako neodoljivo, bilo sami za sebe ili zajedno.

image

Chloe

AVALON.RED/AVALON/AVALON/PROFIMEDIA

Krzno

Kaputi, bunde i prsluci od umjetnog krzna ultimativni su komadi sezone, idealni za hladne dane. Osim što će vam u njima biti toplo i udobno, djeluju profinjeno, ženstveno i moderno, a modne kuće Givenchy, Stand Studio, Fendi, Prada, Chanel i Burberry pokazale su da su in baš svi modeli - od kratkih čupavih do oversized krojeva.

Nose se i tzv. avijatorice, kožne jakne obrubljene umjetnim krznom koje ove jeseni dolazi u svim teksturama, od ovčjeg runa do meke angore, a dok se klasičarke drže bež i crnih modela, modne avanturistice u potrazi su za krznjacima u jarkim bojama ili sa životinjskim uzorkom, kao i modelima s patchwork efektom. Odaberite svog favorita i dolazak zime dočekajte sa stilom!

image

Drome

SHOWBIT.COM/SHOWBIT/PROFIMEDIA

Kroko

Odjeća i modni detalji napravljeni od imitacije krokodilske kože u sebi nose dašak vintage duha, ali i moć da svakoj vašoj odjevnoj kombinaciji daju dozu elegancije i sofisticiranosti. Uz klasične jesenske boje - crnu, bordo i konjak - ove sezone poželjne su nešto jače nijanse - metalik plava i zelena. Od slavnih dama obožava ih Kate Middleton, a u svijetu dizajnera modne kuće Versace, Armani i Jimmy Choo.

image

Lee Mathews

Lee Mathews via Bestimage/Bestimage/Profimedia

Maslinasta

Nijansa koju povezujemo s vojničkom uniformom - iako simbolizira mir i sigurnost - ove sezone ima čitavu vojsku obožavateljica. Najpoželjniji komadi u ovoj boji su predimenzionirani kombinezoni, baggy hlače, parke i bomberice, dakle udobni i opušteni dnevni komadi, ali i modni dodaci poput gležnjača i torbi. S kojom ih bojom kombinirati? Maslinastozelena idealna je kao glavni ton, koji će dominirati, u kombinaciji s komadima drugih boja. Predlažemo bijelu.

A sve prijedloge za shopping potražite u novom broju magazina Gloria IN koji vas čeka na kioscima!

image

Gloria IN

GLORIA PRODUKCIJA
Linker
20. travanj 2024 01:39