instagram
vječni jeans

Tri modela traperica koji će ovog proljeća osvojiti i zagrebačke ulice

Vintage kroj u stilu Levisica i srednje visok struk - model je to traperica koji vjerojatno nikada neće izaći iz mode. Trendovi u svijetu traperica se mijenjaju iz sezone u sezonu, no već neko vrijeme umjesto uskih i neudobnih biramo šire i udobnije.

Vladavina skinny jeansa je nekoliko sezona iza nas - mom i boyfriend fit traperice koje daju opušteni i ležeran stil popele su se na sam vrh popularnih modela traperica. Prizvuk 90-ih zadržat će se i u 2019. godini, no neki drugi krojevi nametnut će se u prvi plan. Izdvojili smo top tri modela traperica koje će dominirati u narednoj godini.

Traperice ravnog kroja

Traperice ravnog kroja jedan su od modela koji će biti najpopularniji u narednoj godini. Osim što su udobnije od ostalih užih krojeva, odlično pristaju svakoj figuri i uklapaju se u svaki stil. Uz 'ružne' tenisice ili omiljene gležnjače, ovaj model traperica možete nositi u raznim prilikama.

Traperice zvonolikih nogavica

Nakon što ih dugo vremena nismo nosili, zvonolike 'trapezice' ponovno se nose i izgledaju odlično! Trapez hlače osobito će dobro stajati visokim damama kada će vizualno produžiti njihove noge. Najčešće dolaze u tamnim ili crnim traper bojama za poslovne i 'ozbiljne' outfite, a u proljetnim kombinacijama uvijek su poželjni svijetle nijanse.

Zavrnute nogavice

Ono što se inače koristilo kada bi hlače bile preduge sada je modni trend. Pretjerano zavrnute nogavice krase modele koji nosi i glumica Anne Hathaway. I ovaj 'baggy' kroj je ležernija i udobnija opcija za koju se možete odlučiti, a odlično će se slagati uz visoke potpetice. Možete ih pronaći u ponudi brendova, a uvijek možete samo zavrnuti nogavice, osobito ako su vam preduge.

Linker
24. travanj 2024 05:26