HIT SEZONE

Trend koji je opet u modi: Ovog ljeta svi nose cekere

Cekeri za plažu su ujedno i šik i praktični! Za vruće dane na plaži, ove su torbe jedan od najvažnijih dodataka u toploj sezoni. Za one koji jednostavno imaju puno toga za ponijeti i staviti potrepštine, ove torbe su idealan izbor bez greške!

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica oko nošenja cekera, samo se sjetite modnih pista koje su najavile kolekcije za ovu sezonu. Velike torbe uočene su kod Chanela, Isabel Marant i Jil Sander, što znači da su ovi modni dodaci apsolutni trend. Da ne spominjemo nekolicinu dizajnera, od Loewea, Marnija i Altuzarre koji su interpretirali torbicu od rafije.

Čak i Bottega Veneta i Prada nude stilove od retro prugastog platna i frotira. Izgleda da nam trendovi ove sezone poručuju: ‘Što je ceker za plažu veći, to bolje!‘

Kao što je kupnja bikinija ili jednodijelnog kupaćeg kostima neizbježna muka početkom ljeta, odabiru najbolje torbe za plažu također treba posvetiti što više vremena i pažnje.

image

Potražite svoj omiljeni model cekera za sezonu ljeto 2022.

PEXELS

Dani kada ste iz dubine svog ormara izvlačili izobličenu torbu za plažu punu kamenčića, nekoliko sekundi prije odlaska u zračnu luku, davno su prošli. Danas su cekeri za plažu traženiji od kožnih dizajna. Upravo iz tog razloga, izdvajamo najbolju ponudu cekera za plažu u 2022. a na vama je samo da izaberete svoj omiljeni komad! Kultni model ili high street varijanta, na vama je da prosudite!

image

Luisa Via Roma, ceker s bijelim detaljem u sredini

635,96 kn

LUISA VIA ROMA,
image

Muuñ George
1564,23 kn

MUUñ GEORGE
image

Mango crveno bijeli ceker od pamuka
129,90 kn

MANGO
image

Ceker od rafije s kožnim poklopcem
199,90 kn

ZARA
image

Hereu Alqueriax
635,96 kn

HEREU ALQUERIA
image

Maksi shopper ceker
89,90 kn

MANGO
image

Žuti Dragon Diffusion ceker
1756,45 kn

DRAGON DIFFUSION
image

The Madison Conch Crossbody
1.234,52 kn

MADISON
image

Ceker u plavo bijelim tonovima
199,90 kn

ZARA
Linker
19. travanj 2024 07:20