Getty Images
imamo 22 modela

Torbe za posao koje nisu dosadne: U ove modele stane baš sve što vam treba

Minijaturne torbice vladaju modnom scenom ove sezone i mnogi neodoljivi modeli mame nas s polica trgovina. Koliko god one bile privlačne, ujedno su i nepraktične, osobito ako nam je potrebna torba za dnevne prilike.

U mini torbicu neće stati puno stvari, a prilikom svakodnevnog odlaska na posao potrebni su nam veliki modeli torbi u koje ćemo staviti baš sve - od olovke, novčanika, fascikla, make-upa, današnjeg ručka...

Dobru poslovnu torbu koja će zadovoljiti uvjet funkcionalnosti i dobre estetike ponekad je teško pronaći, osobito ako na nju ne želite potrošiti pola mjesečne plaće. Istražili smo zato ponudu high street brendova i pronašli nekoliko odličnih modela koji će upotpuniti proljetni poslovni stil. Odlučiti se možete za mekane modele od brušene kože ili za one čvrste rađene od glatke kože. Za poslovni stil biramo neutralne modele obilježene s pokojim trendi detaljem, a u narednoj sezoni nastavlja se uzorak aligatorske kože uz koji svaki model izgleda luksuzno i dizajnerski.

DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - OCTOBER 21:  Managing Director of RR & Co Rosemin Manji attends Fashion Forward Spring/Summer 2017 at the Dubai Design District on October 21, 2016 in Dubai, United Arab Emirates.  (Photo by Cedric Ribeiro/Getty Images)
Getty Images

Uz crne modele ili one u boji konjaka koji su modni klasik, za ljetnu sezonu valja unijeti i malo boje u garderobu pa se u prvi plan nameću oni u jarkim bojama poput narančaste, crvene ili žute. Osobito su popularni modeli s okruglim ručkama koje čine detalj na torbi koji će je izdvojiti od ostalih modela. Popularnost torbica rađenih od prirodnih materijala poput rafije, jute ili ručke od bambusa ne jenjava pa su takvi detalji dio i poslovnih torbi - prigodnih za ljetnu sezonu.

SYDNEY, AUSTRALIA - MAY 17:  Emily Highfield, wearing Alexander Wang outfit, Sandro shoes and Karen Walker handbag, with Elyse Knowles, wearing By Johnny, arrive at the By Johnny show at Mercedes-Benz Fashion Week Resort 17 Collections at Carriageworks on May 17, 2016 in Sydney, New South Wales.  (Photo by Caroline McCredie/Getty Images)
Getty Images

Svaki klasični model, poput tote ili shopper torbe lako je začiniti i s maramom koja će napraviti modni zaokret i torbi dati novo lice - dok neki modeli dolaze s maramom, iskoristiti možete i onu koju već imate i uskladiti je u outfit.

Linker
15. travanj 2024 10:37