Instagram
U JESENSKOM PRINTU

Topshop ima još jednu haljinu koju ne može zadržati na policama

Teško je izbjeći sav taj životinjski print koji je zavladao kolekcijama high street, ali i high end brendova: uz luskuzne kuće kao što su Calvin Klein, Michael Kors i Victoria Beckham, svojeg aduta s hit uzorkom ima i Topshop i bolje požurite jer je pomama velika.

Za sve one koji mogu samo sanjati o luksuznim komadima poznatih modnih kuća, dobra alternativa su high street brendovi koji uvijek prate trendove koje nam dizajneri nameću. Ništa drugačije nije ni ove jeseni: za životinjski print znamo da će biti must have, a apsolutnu dominaciju - uz leopard mrlje - ima zmijski uzorak koji je već osvojio modne prijestolnice, ali i poznate Hrvatice.

Ipak, u moru komada koji krasi uzorak zmije istaknuo se jedan koji žele sve trendseterice. Košulja-haljina s upečatljivim printom i visokim izrezima gotovo je rasprodana - dostupna je još samo u veličini 36, a radi se o jesenskoj nasljednici popularne točkaste haljine brenda Topshop. Komad je dostupan još od kolovoza kada je odmah nestao s polica, a na njima se nikad ne zadrži dugo.

Haljina Topshop, 400 kuna

Britanska kuća itekako pomno prati trendove pa nerijetko u novu modnu sezonu uđe s odjevnim predmetom koji u kratkom vremenu postane pravi hit. Ljetos na policama nikako nisu mogli zadržati točkastu haljinu, a čini se kako će jesenski favorit svim trendsetericama biti haljina upečatljivog uzorka. Iako se dosad zmijski print mogao rijetko vidjeti na ulicama, zimska modna sezona donosi pravo obilje zmijskih odjevnih predmeta pa će se naći i u ormarima žena koje ne vole eksperimentirati.

Linker
19. travanj 2024 04:00