Getty Images
za svaku priliku

Top haljine do 200 kuna: Izabrali smo modele s aktualnih sniženja

Otvorena je sezona zimskih sniženja, što znači da je vrijeme za šopingiranje. Od svih odjevnih komada i modnih dodataka, na listi želja uvijek se nalaze i haljine.

Jedan od omiljenih komada u ormaru brojnih žena su haljine - mini, midi ili maksi, bez obzira na dužinu i kroj, haljine nosimo od jutra do mraka, u raznim prilikama i prigodama. Osobito nas zato veseli vidjeti ih na sniženoj cijeni, a u valu zimskih sniženja, cijene odličnih modela padaju do 50 posto.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 07: A guest wearing a floral dress, black handbag and white shoes during New York Fashion Week at Gotham Hall on September 07, 2019 in New York City. (Photo by Donell Woodson/Getty Images)
Getty Images

Istražili smo ponudu popularnih brendova visoke mode i izbor je zaista širok. Od svečanih modela pa do pamučnih za svaki dan, možemo reći da je izbor haljina na aktualnim sniženjima najveći. Kolekcije ove godine su obilježile mini haljine naglašenih ramena, ali i one obilježene darkerskom romantikom i tamnim, bogatim cvjetnim uzorkom. Sada su svi ti modeli na popustu, a osim što su nosive u zimskim danima, lako će se kombinirati i na proljeće, s laganim jaknicama, sakoima ili balonerima. Super modeli mogu se već sada pronaći po cijenama od 60 do 200 kuna. Imamo 25 modela koji su nam se svidjeli, no ako ih želite u svom ormaru ne oklijevajte jer s polica nestaju velikom brzinom.

Linker
23. travanj 2024 11:15