TREND

Tenisice u hit boji ovog proljeća - nježno ružičastoj

Nadolazeća modna sezona bit će obilježena jarkim bojama poput fuksije i žute, ali to ne znači da pastelne nijanse nisu poželjne u proljetnim kombinacijama - osobito ako se radi o obući.

Komadi u nježno ružičastoj boji već su "preplavili" police trgovina, a osim odjevnih predmeta, hit boja prijelaznog razdoblja našla je svoje mjesto i na tenisicama. S obzirom na to da su one već nekoliko sezona omiljeni par obuće koji se lako može kombinirati sa svakim stylingom, a osobito je popularno uskladiti ih sa suknjom ili haljinom, nije čudno da često dolaze u pastelnim nijansama koje se lako kombiniraju s ostalim bojama.

Jedan od modela u toj "baby rozoj" je Converse All Star od brušene kože u rose gold nijansi koji je toliko oduševio trendseterice da je svugdje rasprodan, a svoj adut ima i njemački brend adidas s modelom Gazelle. Klasični par tenisica s tri crte dolazi u cijeloj paleti boja, ali posljednji će utažiti vaše želje za hit nijansom. Izdvojili smo sedam modela kojima će vaše proljetne kombinacije biti savršeno upotpunjene.

Skechers (599 kn); Nike (1049 kn); Vans (649 kn); adidas Stan Smith (100 funti); Puma (579 kn); Reebok (699 kn); Adidas Gazelle (749 kn)

Linker
16. travanj 2024 09:25