ljubav na prvi pogled

Tako jednostavna, a tako šik: Od ove hit torbice koju svi nose bolja je samo njezina cijena

Neobične torbice ove su godine u fokusu modnih influencerica, a model koji spaja eleganciju i efektni look brzo je postao tražen kod svih zaljubljenica u modu.

Pregledavajući street style trenutke sa svjetskih modnih ulica, lako je zapaziti koji su modni dodaci najpopularniji. Najčešće je riječ o skupocjenim torbicama luksuznih brendova pa je osvježenje kada se na popisu najpoželjnijih nađu cjenovno pristupačni modeli.

Jedan od takvih modela istaknuo se kao zvijezda stajliš modnih kombinacija i čini se da je osvojio srca modnih blogerica. Singapurski brend Charles & Keith svojim je elegantnim, a upečatljivim modelom u obliku polumjeseca brzo pronašao put do ormara trendseterica, a tome u prilog ide i prihvatljiva cijena od 55 funti, odnosno oko 450 kuna.

Dolazi u četiri verzije - boji kadulje, prljavo ružičastoj, klasičnoj crnoj boji i u više boja - kombinaciji bijele i krem, koja je kod trendseterica najomiljeniji izbor. Modeli u trendi bojama poput pastelne zelene ili ružičaste će podignuti svaki minimalistički stajling, dok crna ili bijela verzija pristaju u svakoj kombinaciji, dajući dozu profinjenosti, a trendi uzorak aligatorske kože zaslužan je za luksuzni look.

Uz hlače i košulju, dugu haljinu ili jednostavni look majice i traperica, volimo svevremenske modele torbica koji odolijevaju trendovima i nosivi su u svim prilikama. Povoljni model dostupan je i nama, preko web shopa ovog do sada nepoznatog high street brenda.

Charles & Keith

Charles & Keith

Charles & Keith

Charles & Keith

Linker
19. travanj 2024 16:27