Oduzima dah

Swarovski s Bellom Hadid predstavio čarobnu božićnu kolekciju

Hadid su fotografirali Mert Alas i Marcus Piggott, poznatiji kao Mert & Marcus, dvojac koji je snimao kampanje za Dior, Louis Vuitton i Missoni.

Poznati brend nakita od kristala - Swarovski, koji je ranije ove godine imenovao Bellu Hadid svojom ambasadoricom, predstavio je kampanju za blagdane 2022. u kojoj je poznata manekenka i model. Zvijezda, koja je ove sezone osvojila mjesec mode, u blagdanskoj kampanji nosi neke od istaknutih komada iz nove, blagdanske kolekcije poznatog draguljara, koji su savršeni nastavak njezine debitantske kampanje za brend.

Kolekcija “Stella” sadrži dragulje u obliku zvijezda optočene ružičastim zlatom te je krasi suvremeni dizajn s kristalnim biserima. Na drugom mjestu, Hadid predstavlja i liniju “Constella” koja se sastoji od komada za uređenje doma kao što su Constella Ball Ornaments i Constella Tree Topper za kićenje božićnog drvca ove blagdanske sezone. Kampanja je zaokružena asortimanom “Millenia” koji sadrži komade od prozirnog kristala.

Uz dekor za dom i nakit, Swarovski blagdanska linija uključuje kolekcionarske likove Kris Bear i Mo & Ricci, uz adventske kalendare.

Kampanja, očekivano, nije mogla proći neopaženo. Na glavnim slikama za kampanju vidi se manekenka ukrašena hrpom Swarovski ogrlica i narukvica zajedno s dojmljivim naušnicama i prstenjem. Usklađuje se s ostalim komadima iz kolekcije Swarovski dok nosi tri kombinezona u ružičastoj, plavoj i žutoj boji, a svi imaju goleme mašne. Christian Cowan dizajnirao je kombinezone koje je Hadid željela u kampanji.

image

Bella Hadid u blagdanskoj kampanji za Swarovski

PRESS

Jedan od najupečatljivijih vizuala iz kampanje prikazuje Hadid kako sjedi na vrhu poklon kutija raspoređenih od najvećih do najmanjih u zelenoj, svijetlo plavoj, suncokret žutoj, nježno ružičastoj i bijeloj boji. Hadid pozira na kutijama koje imaju ružičastu vrpcu s natpisom "Swarovski" omotanu oko predimenzioniranih dodataka brenda, stvarajući svjetlucavi efekt.

image

Bella Hadid u blagdanskoj kampanji za Swarovski

PRESS

Kampanju je stilizirao Carlos Nazario, koji je također stilizirao kampanje za Lanvin, Hood by Air i Ambush. Hadid su fotografirali Mert Alas i Marcus Piggott, poznatiji kao Mert & Marcus, dvojac koji je snimao kampanje za Dior, Louis Vuitton i Missoni.

image

Bella Hadid u blagdanskoj kampanji za Swarovski

PRESS

Swarovski prolazi kroz rebrending pod vodstvom glavnog izvršnog direktora Alexisa Nasarda, koji je "preuzeo kormilo" brenda nakon 17 godina u Procter & Gambleu. On je prvi izvršni direktor tvrtke izvan obitelji Swarovski po prvi put u 127-godišnjoj povijesti brenda.

Blagdansku kolekciju možete pogledati ovdje.

Linker
24. travanj 2024 22:31