Poslovni stil

Što odjenuti za povratak u ured? Domaće stilistice predlažu komade koje vrijedi ugrabiti na trenutnim sniženjima!

U ormaru uvijek valja imati nekoliko svestranih klasičnih komada koji se mogu kombinirati na različite načine. Ako ih kojim slučajem nemate, počastite se nekim na sniženjima.

Zbog poboljšanja epidemiološke situacije mnogi se vraćaju na svoje radno mjesto. To ponovo otvara vječno pitanje - što odjenuti, naročito kad se povratak događa usred toplinskih valova.

image
Tory Burch
DREW VICKERS/SHOWBIT/PROFIMEDIA

Stoga smo za savjet zamolili dvije poznate hrvatske stilistice, Ivanu Pavić i Ivu Gradišer, koje su čitateljicama Glorije predložile istodobno elegantne i udobne odjevne predmete koji su pritom i popularnih cijena - naime, vrijeme je sniženja.

image
Iva Gradišer
VEDRAN PETEH/CROPIX

Iva Gradišer

Stroge krojeve zamijenite opuštenima pa birajte lepršave haljine midi dužine te ravne i duže košulje i bluze koje možete kombinirati s hlačama širokih nogavica.

image
C&A 299 kn.
C&A
image
Massimo Dutti košulja, 379 kn.
MASSIMO DUTTI

Čitajte i: Ljeti ne možemo bez vječnih prugica! Obožava ih britanska ikona stila Sienna Miller, koja ih...

image
Kroll, Q Shoes 1290 kn.
KROLL

Nakon mjeseci nošenja udobne obuće stopala su se odvikla od potpetica pa nosite mokasinke ili sandale s nižom potpeticom koja nas ipak prisiljava na uspravnije držanje.

image
Ivana Pavić
PRIVATNI ALBUM

Ivana Pavić

Investirajte u odijelo od lana i pamuka komotnog kroja, koje možete nositi kao komplet, ali i kombinirati odvojeno s drugim komadima.

image
Sako Reserved, 119,90 kuna.
RESERVED
image
Hlače Reserved, 119,90 kuna.
RESERVED

Uz klasične bijele i bež modele, ove sezone posebno su atraktivni oni ružičaste i mint boje. Nabavite i prostranu kožnatu torbu u svijetloj nijansi, dovoljno veliku za laptop, a opet elegantnu.

image
Marc Jacobs torba, 3990 kn.
MARC JACOBS
image
Carpisa 229 kn.
CARPISA
Linker
19. travanj 2024 07:43