city TOP 5

Što je potrebno za savršen styling? Neodoljivi baršun, malo šljokica i crveni ruž!

Blagdansko vrijeme je stiglo, a s njime i razdoblje božićnih tuluma, ali i druženja u krugu obitelji i prijatelja. Prosinac je idealan mjesec za dodatnu dozu glamura, a što je elegantnije od seksi baršuna?

Mit je kako se ne može kombinirati više baršunastih komada odjednom jer je konačni look iznimno elegantan i odiše luksuzom. Idealna opcija je da vam bazni komad bude decentna mala crna haljina koju onda s lakoćom možete nadopunjavati velvetom. Elegantan sako baršunastog odsjaja zasigurno će biti zvijezda svakog outfita, a kombinaciju upotpunite pravim božićnim bojama! Zelene velvet salonke sa šarmantnom mašnom vizualno će izdužiti noge, a elegantna crvena torbica reljefnog uzorka sve je što vam treba za večernji look!

Naravno, blagdani su nezamislivi bez šljokica, a neka vaš luksuzni detalj bude sat čije kućište krasi prava rapsodija Swarovski kristala. Čitavu priču zaokružuje damski remen u zagasitoj plavoj nijansi s uzorkom krokodilove kože. A što vam još treba? Samo crveni ruž koji će upotpuniti svaki make up look i probuditi pravu vamp eleganciju vama!

Pogledajte odabir top pet komada za neodoljive baršunaste blagdane koje možete pronaći u City Centeru one, a za više inspiracije posjetite City Mix&Match.

Linker
25. travanj 2024 18:28