neodoljive trake

Spas za ljetnu frizuru: Modni dodatak za kosu kojem ni Hrvatice nisu odoljele

Ako je neki modni dodatak zaslužio naziv povratnika godine, tada je to traka za kosu kojoj nisu odoljele niti poznate Hrvatice, a vi svoj model, koji će spastiti svaki dan "loše frizure", možete pronaći uz novi broj magazina Gloria.

Dane kad je kosa sve samo ne poslušna možemo spasiti s raznim dodacima za kosu, među kojima trenutačno glavnu riječ imaju rastezljive trake. Iako su godinama bile u drugom planu, ovog ljeta viđamo ih na svakom koraku, a nisu im odoljele ni poznate dame. A kako i bi, kad se radi o dodatku koji se može nositi sa svakom frizurom i bez obzira na dužinu kose.

Svoj kratki bob voditeljica Antonija Blaće ukrasila je trakom u popularnoj žutoj boji, koja je bila idealan "začin" njenom crnom ljetnom outfitu, a nije joj odoljela ni voditeljica Tatjana Jurić koja je svoju "divlju" frizuru obuzdala s modelom životinjskog uzorka.

Ipak, trake se ne moraju nužno nositi uz raspuštenu kosu, što nam je pokazala influencerica Paula Šik. Njezina upečatljiva traka bila je idealan dodatak zalizanoj i uredno skupljenoj niskoj punđi, a uz zlatne okrugle naušnice postigla je pravi ljetni look za izlazak u grad.

Modna blogerica Sonja Kovač te glumica Nataša Janjić također nisu odoljele hit modnom dodatku i vješto su ga uklopile u svoj stil: one su odabrale trake za kosu u crvenoj nijansi.

Modni dodatak bez kojeg niti jedna trendseterica ovog ljeta ne može pronađite u paketu s novim brojem magazina Gloria po cijeni od samo 29,90 kuna.

Rastezljiva traka za kosu dolazi u četiri nijanse: crvenoj, žutoj, plavoj te, za sve klasičarke - crno-bijeloj i idealni je dodatak za svaki šik ljetni stajling.

Linker
20. travanj 2024 03:03