Getty Images
as iz ormara

Spas u zadnji čas: Kombinezoni u koje možete uskočiti i za najsvečanije prilike

Ljeto i početak jeseni uglavnom su rezervirani za razne svečanosti, ponajviše vjenčanja i pitanje koje uvijek zadaje glavobolje je - što obući kao gošća na svadbi? Ako niste tip za svečane haljine, kombinezoni su jedna od odličnih opcija.

Unatrag nekoliko sezona svečani kombinezoni mnogima su zamijenili haljine i postali prvi izbor kada je u pitanju spremanje za određenu priliku koja od nas zahtjeva elegantni i sređeni look. Ne začuđuje što njihova popularnost ne jenjava jer je riječ o efektnom komadu s kojim se lako istaknuti iz mase, a za one koje ne uživaju u dugim haljinama su spas.

Kombinezon je komad koji ne zahtijeva dodatno kombiniranje, kao što je slučaj s hlačama ili suknjom pa sve što je potrebno su dobre cipele i efektna torbica ako je riječ o jednostavnom modelu, ili pak ona minimalističkog dizajna ako je kombinezon sam po sebi upečatljiv. Poneki komad nakita ili ukras u kosi, ovisno o ukusu i stilu dodatno će začiniti stajling.

CANNES, FRANCE - MAY 16:  Eva Longoria attends the
Getty Images
Eva Longoria

SAN DIEGO, CALIFORNIA - JULY 20: Scarlett Johansson of Marvel Studios' 'Black Widow' at the San Diego Comic-Con International 2019 Marvel Studios Panel in Hall H on July 20, 2019 in San Diego, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney
Scarlett Johansson

Vole ih i slavne dame, strane i domaće pa sve češće ovaj modni odjevni predmet viđamo i na crvenom tepihu. Od onih decentnih poput klasične crne elegancije, pa do onih sjajnih, sa šljokicama ili u kombinaciji uzoraka i boja, izbor u dizajnerskoj i high street ponudi ima nešto za svakoga. Osobito profinjen dojam ostavljaju modeli širokih nogavica do poda i takvi će modeli laskati vitkoj figuri i visokoj građi. Nešto "ozbiljnijeg" izgleda su oni mrkva kroja, s užim nogavicama.

Glumice Eva Longoria, Scarlett Johansson i Jenna Dewan te domaće trendseterice poput Izabel Kovačić i Bojane Gregorić-Vejzović imali smo prilike vidjeti u svečanim kombinezonima.

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 10:  Jenna Dewan attends the 2018 Baby2Baby Gala Presented by Paul Mitchell at 3LABS on November 10, 2018 in Culver City, California.  (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)
Getty Images
Jenna Dewan

Promocija Olival linije proizvoda Bella by Izabel Kovacic 
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 030619
Matej Dokić
Izabel Kovačić

Bipa Fashion.hr
Bojana Gregorić Vejzović

Lepršavi modeli rađeni od satenskog materijala za ljeto su ponajbolji odabir, a takvih modela u ponudi ove godine ne manjka. Fluidni, elegantni i modernog izgleda, šik kombinacija uz njih spremna je u trenutku, a 13 modela koje smo zapazile na policama trgovina donosimo u galeriji.

Linker
05. travanj 2024 22:41