Instagram
Off-White x IKEA

Sjećate li se ovih cipela? Suradnja s njihovim tvorcem stiže u IKEA-u!

Nakon suradnje sa stilisticom Lady Gage, u poznatom dućanu s namještajem moći ćemo kupiti komade koje je osmislio jedan od trenutno najpopularnijih dizajnera na svijetu

Manija zvana "Off-White" vlada svijetom, a uskoro će stići i u naše domove!

A post shared by Off-White™ (@off____white) on

Otkačeni brend nastao pod kreativnim vodstvom Virgila Abloha oduševio je Rihannu, Beyonce, Kim Kardashian i broje druge zvijezde, a samom dizajneru povjerenje je dao i Kanye West, kojem ovaj pomaže oko stvaranja modnih kolekcija.

A post shared by Off-White™ (@off____white) on

Brend Off-White startao je 2014. godine te se u kratkom roku našao na radaru modnih znalaca, a mnoge kreacije breda "Off-White" izgledaju kao da još nisu izvađene iz plastičnog omota, ili nose jasno ispisane oznake kako bi modeli što više nalikovali prototipu.

Svijet su nedavno obišle fotografije cipela koje se nose s plastičnim omotom, nastalih u suradnji brendova Off-White i Jimmy Choo, a doznajemo i kako će se kreativne ideje Virgila Abloha uskoro naći na policama IKEA-e.

A post shared by Off-White™ (@off____white) on

Vijest da će Virgil redizajnirati kultnu Frakta torbu u javnost je iscurila još prošle godine, a sada znamo da će Off-White u suradnji s IKEA-om imati cijelu kolekciju zanimljivih predmeta za uređenje doma.

A post shared by IKEA Today (@ikeatoday) on

Zahvaljujući Instagramu, otkriveni su i prvi komadi: crveni tepih s natpisom "Plavo", otirač na kojem piše: "Drži se podalje", crno -bijela lampa i crveni metalni kabinet s 'tvorničkim štihom'.

A post shared by @street_leak on

Po kojim će se cijenama prodavati, i kada će stići u prodavaonice, još je uvijek strogo čuvana tajna.

A post shared by @virgilabloh on

Linker
20. travanj 2024 05:19