Instagram
nosi se drama

Samo za odvažne: Jedan top iz Zarine ponude favorit je za blagdanski look

Ovogodišnja blagdanska moda prolazi u znaku maksimalizma - što veće, što sjajnije i što efektnije je pravilo koje treba imati na umu pri biranju blagdanskih outfita. Jedan top zato se našao u središtu pažnje svih trendseterica i izazvao polemike.

Pogled na blagdanske kolekcije modnih brendova ukazuje na raskoš u obliku šljokica, baršuna, metaliziranih materijala i naglašenih rukava, po uzoru na modne 80-e. Ponuda high street brenda Zara opremila je ponudu upečatljivim modnim komadima za party sezonu, a od svih komada koje smo zapazili, najviše se priča o topu maksi rukava koji neće proći nezamijećeno gdje god se pojavili.

Iako na prvu ne nosi blagdanska obilježja - ne dolazi u crvenoj, zlatnoj ili zelenoj boji, ne krase ga šljokice, no i dalje je favorit za večernje prilike. Baršunasti crni top krase puf rukavi u ružičastoj boji, a zbog dramatičnog izgleda već je postao zvijezda brojnih večernjih kombinacija na modnim Instagram profilima.

Baršunasti top s naglašenim rukavima fashionistice uglavnom nose uz crne hlače, one pripijene, širokog kroja ili trendi kožne modele te uz sandale s remenčićima, crnima ili popularnim s metalik detaljima. Ovaj top opravdano nosi naziv statement komada, pa niti ne zahtijeva da ostatak modne kombinacije bude raskošan. Dolazi po cijeni od 399 kuna i dok je neke osvojio na prvu, za neke je ipak "previše". Kako se vama čini?

Zara top, 399,90 kn

Linker
19. travanj 2024 04:40