MODNA INSPIRACIJA

Sama sebi najbolji model! Pogledajte Rihannin ležerni oversized look

Pop zvijezda s Barbadosa u svoju je modnu kolekciju uključila predimenzionirane joggerice i hoodice.

Pitanje za milijun kuna o imenu njezinog sinčića rođenog u svibnju do daljnjeg se neće otvarati, pa su dječačića u nedostatku provjerenih informacija mediji prozvali "beba Riri" prema majčinom nadimku, ali zato nije tajna da 34-godišnja pop zvijezda Rihanna drukčije zrači otkako je postala majka.

Premda joj se vjerojatno kao i svim mladim majkama nije lako nositi s izazovima roditeljstva prvog djeteta, svi ti napori kojima je svakodnevno izložena na njoj se jednostavno ne primjećuju.

image

U Rihanninoj kolekciji Savage X Fenty sada su zastupljene i predimenzionirane joggerice i hoodice

SAVAGE X FENTY VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Da joj nedostaje vrijeme za sebe pokazala je izašavši sama na večeru u New Yorku, a za tu je priliku odjenula stilski savršenu kombinaciju - predimenzionirane traperice i istu takvu baseball majicu dugih rukava s v-izrezom, te crvenu torbicu.

Izgledala je potpuno u skladu s novim modelima iz svoje kolekcije Savage X Fenty, u kojoj su sada zastupljene i predimenzionirane hlače joggerice i hoodice koje se mogu nositi - obostrano. I još jedanput pokazala i dokazala da je sama sebi, kad god to poželi, najbolji model.

image

Rihanna kao i uvijek diktira trendove

NORTH WOODS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 18:25