NOVA GLORIA IN

S padom temperatura raste potražnja za jaknama na kojima su glavni dekor - šavovi

Dok frajerice vole tope, predimnezionirane komade, šminkerice i zimi biraju seksi komade poput midi suknje.

Slavne žene koje zbog posla često putuju s godinama su svladale baš sve modne lekcije, pa se pakiraju brzo i bez stilskih promašaja. Urednica američkog Voguea Anna Wintour jednom je prilikom otkrila koji su to odjevni predmeti koje obavezno nosi sa sobom na put, a među njima se kao Annin favorit našla i midi suknja - zvijezda novog broja Glorije IN.

image

Patou

AVALON/PROFIMEDIA

Nije ni čudo jer riječ je o multipraktičnom komadu koji se može nositi kao dio kostima, košulju ili elegantni top, a ovisno s čim je kombinirate, savršeno će pristajati raznim dnevnim i večernjim prigodama.

image

Olivia Palermo

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Novi broj Glorije IN donosi i izbor najljepših prošivenih zimskih jakni, torbi i cipela koje su i ove jeseni u trendu, kao i priču o novoj nadi modne scene, dizajneru Danielu Del Coreu kojeg mnogi zbog raskošnih, dramatičnih kreacija uspoređuju s kultnim kreatorom Alexanderom McQuuenom.

image

Jela s medom, slatka i slana, užitak su za nepce

MOOD_DEBRIS/DPPHOTO/PROFIMEDIA

Ako ste ljubitelj slatkog, ovo je broj za vas - u gastro rubrici donosimo recepte za slatka i slana jela s medom, a u rubrici posvećenoj putovanjima vodimo vas na festivač čokolade u Opatiji.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
19. travanj 2024 11:57