Brend 47

Ruksak od najpopularnijeg materijala sezone? O, da!

Taman kada ste pomislili da ste vidjeli već sve što se može izraditi od baršuna, predstavljamo vam ruksak brenda 47.

Hrvatska dizajnerica Stella Leboš prije nekoliko je godina pokrenula vlastiti brend 47. Krenula je s manjim modelima torbi, a s vremenom je došla do veličine idealnog gradskog ruksaka za svaki dan. Kvalitetna izrada, iznutra i izvana te geometrijski motivi brzo su osvojili ljubiteljice ovog brenda. Svaka torba izrađuje se ručno i unikatna je čime dobiva na vrijednosti u moru industrijske hiperproizvodnje. Uza sve to, posljednja zimska kolekcija ruksaka 47 koju je Stella lansirala uoči aktualnog artOmata, inspirirana je hit materijalom sezone - njegovim veličanstvom baršunom!

Facebook 47

Kombinezoni od baršuna osvojili su modnu scenu, hrvatske dizajnerice inspirirale su se za svoju novu kolekciju nakita, ovaj mekani vladar zavladao je i interijerima, a i must have tenisice ove sezone su dobile novo baršunasto izdanje. Sada vam predstavljamo ruksak od baršuna, u nekoliko boja i kombinacija, s potpisom brenda 47.

Facebook 47

Jednostavan model i veličina koja može ponijeti sve bitno čine ga praktičnim za svaki dan. Uz ruksak Stella je dizajnirala i seriju manjih torbica za sitnice u raznim bojama. Trenutačno ih potražite na artOmatu koji traje do 23. prosinca u zagrebačkom Meštrovićevom paviljonu, a nakon toga putem Facebook stranice saznajte sve dodatne informacije.

Linker
24. travanj 2024 05:25