Novi trendovi

Robert Pattinson u najhrabrijem izdanju do sad: Muška suknja nikad nije bila tako hot

Glumac je na reviju muške mode Diora za jesen/zimu 2023 u Parizu došao u neobičnom izdanju te je bio glavna zvijezda događanja.

Gore spreman za posao, dolje za party tako bi se mogao nazvati jedan od najodvažnijih lookova Roberta Pattinsona. Glumac je napravio iskorak u načinu odijevanja te se na Diorovu reviju muške mode u Parizu pojavio u suknji.

Kilt ili suknja, kako god nazvali taj odjevni predmet na muškarcima uvijek izaziva veliko zanimanje, a britanski glumac ukrao je svu pozornost pariške revije. Kao zaštitno lice luksuznog branda reviju je pogledao iz prvog reda u zvjezdanom društvu, a na kraju se prošetao pistom uz glavne face Diora.

image

Robert Pattinson na Diorovu reviju došao je u suknji

JM HAEDRICH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Cijela Pattinsonova kombinacija odiše odvažnošću. Smeđa jakna od mucastog materijala sama po sebi je neobičan komad, ispod tog toplog lažnog krzna nazirala se jednako tako topla vesta. Suknja od tamnoplavog tvida. Rob je na nogama imao čizme i dokoljenke u crnoj boji.

image

Karlie Kloss, Cruz Beckham, David Beckham, Delphine Arnault, Robert Pattinson i Gwendoline Christie u prvom redu

JM HAEDRICH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
image

Uz suknju nosio je i mucastu jaknu

JM HAEDRICH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Robert je prvi put viđen u javnosti u suknji i dok je možda taj odjevni predmet u Škotskoj uobičajen pogotovo u svečanim prilikama, u ostatku svijeta rijetki su muškarci koji nose ovaj odjevni predmet. Rijetki, ali bilo ih je - još od devedesetih kada je Kurt Cobain na pozornicu izlazio u haljinama i suknjama, pa do Vin Diesela koji je 2003. isfurao kožnu suknju na MTV Europe Music Awards u Edinburghu. Škot Gerard Butler u suknji, tj. kiltu, pojavljuje se često. Brad Pitt "otkrio ju je ovog ljeta", na premijeri filma Bullet train odabrao je lanenu verziju, a sada je na red došao i Pattinson.

image

Pattinson je zaštitno lice Diorove muške linije

DEDE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ovo je više od prolaznog trenda, možemo to nazvati uniseks jednakošću, baš kao što su i hlače. Trend polako, ali sigurno zahvaća cijeli svijet, a ako je suditi po modnim revijama za jesen/zimu 2023. koji se trenutno odvijaju u Europi - muške suknje su novi, veliki trend.

Linker
14. travanj 2024 04:03