Moj centar, moj shopping

Proljetni shopping kreće: 10 komada za najuzbudljiviju modnu sezonu

Stigla nam je najuzbudljivija modna sezona - razigrano proljeće nije zarobljeno brojnim pravilima pa se možete potpuno prepustiti svojim modnim istinktima i šarenilom zaboraviti na sivilo zime. Obnovite svoju garderobu za proljeće shoppingom u centru Lumini.

Pravo je vrijeme za proljetni shopping jer su u trgovine stigli odjevni predmeti zahvaljujući kojima će živnuti svačija garderoba - prvenstveno zahvaljujući jarkim bojama i razigranim motivima koji su se raspršili i po modnim dodacima. Odvažne nijanse poput fuksije ili jarko žute odlično će se slagati s drugim upečatljivim komadima kao što su natikače "posute" šljokicama ili torbice u nježno ružičastoj nijansi sa zanimljivim uzorkom. Neizostavni komad bez kojeg ne izlazimo na ulicu svake su godine sunčane naočale, a savršeno ćete se uskladiti s prirodom koja se budi ako odaberete neki od brojnih cvjetnih mirisa.

Body Bershka 99,90 kn; Haljina S.Oliver 559 kn; Naočale Marc Jacobs Ghetaldus 1870 kn; Parfem Muller 486,90 kn; Torbica Sinsay 129 kn

Stilski se zaigrati mogu i muškarci jer pred njima stoji pravi izazov po pitanju modnih kombinacija: klasik poput polo majice lako se kombinira uz sve, ali se zato hlače nose u nešto odvažnijim nijansama od onih "sigurnih". Spas od cipela uvijek se može pronaći u udobnim tenisicama koje mogu funkcionirati uz različite outfite, a za čistu modnu peticu treba dodati modni dodatak poput torbe i sata. Kako bi vam proljetni shopping bio lakši, modne blogerice BSBP odabrale su pet proizvoda za nju i njega u centru Lumini u Varaždinu, dok ostale komade možete provjeriti u galeriji!

Majica Tom Tailor 149,99 kn; Nautica sat Watch Centar 1599 kn: Muška torba 1280,90 kn Jeordie's; Hlače Europa 92 699 kn; Tenisice Buzz 749 kn

Linker
25. travanj 2024 09:25