Getty
Boho chic

Proljeće će biti u znaku jednih cipela, evo kakve modele možete naći već sad

Pleteni trend se s torbica ovog proljeća preselio na cipele, sandale i natikače pa ćemo ih uskoro moći vidjeti u raznim kombinacijama na trendsetericama. Što je najbolje kod ovakve obuće, nosiva je u svim prilikama - podići će odijelo za poslovni look ili trapericama i običnoj majci dati dozu boho chica. Pretražile smo online shopove i našle neke odlične modele.

S dolaskom toplijih dana konačno možemo iz glomaznih čizama uskočiti u nešto laganiju obuću, a jedan od najpopularnijih trendova koji nas čeka ove sezone jesu pletene cipele, sandale i balerinke.

Nosile su se prije nekoliko desetljeća na sve moguće kombinacije, a najbolje su stajale na trapezice ili lepršave haljine. Kombinirale su se s pletenim torbama, glomaznim naušnicama, a na isti način odlično će izgledati i danas. Ima ih u svim bojama - crnoj, zlatnoj, zemljanim tonovima, crvenoj. Ovakve cipele su dosta upečatljive pa valja ne pretjerivati s ostatkom outfita, odnosno boje bi trebale biti nenapadne i usklađene.

No, moda je tu da se s njome igramo pa neka neonska kombinacija na crvene pletene sandale neće biti loš izbor za šetnju gradom. Pletene balerinke u neutralnim bojama izvrsno će se uklopiti u poslovne lookove te im dati dozu opuštenosti.

S druge strane, zlatne pletene sandale na blok petu za dnevne izlaske ili crvene pletene štikle začinit će obične, stare traperice i neku majicu s printom na koju ste nabacili kožnu jaknu. Takvi jednostavni, a opet posebni lookovi nikad neće proći nezapaženo.

U ponudi online trgovina našle smo nekoliko divnih modela za proljetne dane:

Linker
24. travanj 2024 03:50