Profimedia, Press Association
DODJELA BAFTA NAGRADA

Profinjene haljine i jedno odijelo u koje se gledalo na dodjeli britanskih Oscara

Glamourozna dodjela BAFTA nagrada održana je u Londonu. Od članova kraljevske obitelji do holivudskih zvijezda, događaj je okupio poznata imena iz filmske industrije koja su spremno pozirala u svečanim kreacijama na crvenom tepihu.

Dodjeljeni su britanski Oscari, a crveni tepih i ovaj je put bio pun zanimljivih modnih odabira. Trend golih haljina koji je u zadnje vrijeme sve učestaliji na ovakvim događanjima na ovoj je dodjeli izostao pa smo imali prilike vidjeti glamurozne kreacije koje ne prelaze granicu dobrog ukusa.

Glumica Margot Robbie bila je nominirana za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "Mary Queen of Scots" te je bila i jedna od onih koja se isticala profinjenim izgledom. Upečatjivu haljinu sirena kroja krasili su veliki rukavi od tila, a glumica je odabrala jednostavne sandale dok je kosu skupila u punđu.

The EE British Academy Film Awards 2019 held at The Royal Albert Hall, London, England, UK on February 10, 2019.
10 Feb 2019, Image: 413131411, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Margot Robbie

U moru haljina pažnju je privlačila manekenka Irina Shayk koja se umjesto haljine odlučila na nešto drugačiju varijantu - crni sako i hlače i pokazala da su i odijela također dostojna modna kombinacija za svečani crveni tepih. Ispod sakoa manekenka nije nosila ništa te se naslućivao dekolte, a kosu je skupila u nisku zalizanu punđu.

London, UNITED KINGDOM  - Irina Shayk at the EE British Academy Film Awards at The Royal Albert Hall in London. FEBRUARY 10th 2019., Image: 413118228, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Irina Shayk

Najuspješniji film večeri bio je 'The Favourite' koji je pokupio čak sedam kipića te se nametnuo i kao jedan od favorita za dodjelu Oscara. Uz Ramija Maleka koji je kući otišao s još jednom nagradom za glumačko ostvarenje, nagrade su pokupile i njegove kolegice Olivia Colman za najbolju žensku ulogu i Rachel Weisz za najbolju žensku sporednu ulogu, obje u filmu 'The Favourite'.

Sve haljine koje su dominirale na crvenom tepihu svečane dodjele donosimo u galeriji fotografija.

Linker
19. travanj 2024 07:55