Novi hit na plažama

Pravo fitness carstvo! Martina Boss izdala novu kolekciju badića, otkrila nam je da je neke modele rasprodala u jednom danu

Poznata domaća fitness influencerica, ali i poduzetnica, Martina Bošćić izdala je novu kolekciju badića i u jednom danu rasprodala neke od modela.

Svako ljeto na plažama se ističu novi trendovi badića, a ove godine među kupaćima će se naći nova kolekcija Bosskini Swim! Poznata fitness influencerica Martina Bošćić, poznatija kao Martina Boss, i ove je godine imala pune ruke posla kreirajući novu liniju badića.

Čitajte i: Paula je razgovarala s trenericom Martinom Boss: Kako se držati režima, izgubiti kilograme i zašto krenuti sada

Kvalitetu još uvijek relativno novog brenda kupci su ubrzo prepoznali zbog čega su neki modeli tek dan nakon izlaska na tržište rasprodani!

image
ove godine među kupaćima će se naći nova kolekcija Bosskini Swim.
PRIVATNI AUTOR

"Ovogodišnja kolekcija je slična, ali i totalno različita od prethodnih. Sličnosti su jednostavnost modela i neupitna kvaliteta materijala. A razlika je u raznovrsnosti printeva kojih ove godine ne nedostaje", objasnila nam je Martina.

Leopard, zebra i zmijski print ove godine su zavladali kolekcijom koju očekujemo uskoro viđati na plažama.

Koji će uzorak preuzeti popularnost, još ne možemo znati, a Martina nagađa da bi to mogli biti upravo printevi, a posebice zebra - koja nikada ne izlazi iz mode.

Čitajte i: Morski rođendan putene Emily: Versaceova muza pokazala kako savršeno uživati na plaži u šarenim kreacijama

Sudeći po razvoju i popularnosti brenda Boss Fit, mladoj influencerici ideja ne nedostaje, a dizajn badića inspiriran je onime što Martina inače voli nositi, ali i željama kupaca.

"Veliki sam fan kupaćih gaćica visokog struka, brazilki.. ali isto tako osluškujem želje svojih kupaca, pa je tako puno modela zapravo bila njihova želja. Posebice kada je riječ o bojama, tu ih uvijek poslušam", rekla je Martina.

image
Modeli se stalno "bore" oko toga koji je najprodavaniji.
PRIVATNI AUTOR

Najprodavaniji modeli su uvijek naravno najnoviji, otkrila nam je influencerica, a modeli se stalno "bore" oko toga koji je najprodavaniji. Ujutro bude jedan, a do navečer drugi.

Čitajte i: Morska čarolija eNVy rooma: Ljepotu, hirovitost i šarm mora nađite u novoj modnoj priči poznatog dvojca!

"Navala je ogromna, samo ću reći da su se u jednom danu neki već rasprodali i već radimo na novoj narudžbi tj. nadopuni kolekcije", kazala je Martina.

Linker
18. travanj 2024 13:46