Kolekcija hrvatskog dvojca Twins
 Twins
Trendi komadi

PONUDA I CIJENE Kaputi, suknje, torbice, rukavice na zvijezdice - baš za ove dane

Stvarne junakinje zimske sezone šeću u vunenim kaputima i suknjama inspiriranima odjećom likova iz SF filmova, a prikaz noćnog neba sjaji i na večernjim haljinama.

Nova kolekcija Damira Begovića i Domagoja Štimca, vlasnika marke Twins, inspirirana je junakinjama novog nastavka filmske sage ‘Ratovi zvijezda: Povratak Jedija’. - Razgovarali smo o tome kako bismo odjenuli ženske likove u filmu, i iz toga se razvila ideja za zimsku kolekciju - s odjećom za junakinje iz stvarnog života - govori dizajner Damir Begović.

Twins
Kolekcija hrvatskog dvojca Twins

Da je britanska glumica Daisy Ridley (25), koja u zvjezdanom filmskom serijalu glumi Rey, vidjela njihovu kolekciju, možda bi odabrala kaput i suknju s uzorkom zvijezda, ili crni kombinezon s bijelim zvjezdicama za svečanu promociju u Los Angelesu. Ovako je došla u šljokičastoj haljini posutoj zvijezdama američke modne marke Monse. I druge zvijezde za blagdansko vrijeme biraju ‘zvjezdane’ haljine. - Što bih drugo mogla odjenuti za božićnu zabavu nego božićnu zvijezdu - rekla je američka pjevačica Gwen Stefani koja je svojim nastupom uveličala paljenje božićnih svjetala u luksuznom londonskom shopping centru Westfield. Odabrala je haljinu iz proljetne kolekcije Elieja Saaba, pomalo neuobičajenu za opus libanonskog dizajnera.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 30:  Gwen Stefani poses during the Westfield London Christmas lights switch on at Westfield on November 30, 2017 in London, England.  (Photo by Jim Dyson/Getty Images)
Getty Images
Američka pjevačica Gwen Stefani u kreaciji Elie Saab

Naime, umjesto zvjezdica od štrasa i kristala na raskošno nabranoj haljini od tila, model u kojem je zabljesnula američka pjevačica mini je dužine, sa zvijezdama u stripovskom stilu, zbog čega je do izražaja došao njihov geometrijski oblik. Slično je i na dnevnoj odjeći - vunenim puloverima, trapericama i kaubojskim čizmama koje krase oštro konturirani motivi 3D zvijezda od metala i kože. U nastavku pogledajte komade koje je pronašao naš stilist Oliver Jularić.

Haljina od čipke 229,90 kn, Zara

Vunene rukavice 239 kn, s.Oliver

Traperice 589 kn, Naf Naf

Ogrlica od brušene eko kože 29,90 kn, New Yorker

Hlače od viskoze 225 kn, H&M

Tenisice od eko kože 919 kn, Guess

Pamučni šal 299 kn, Comma

Pulover od vune 919 kn, Guess

Coccinelle torbica od kože 2450 kn, Karla

Vunena vesta Superdry 590 kn, Fashion&Friends

Gležnjače od baršuna 239 kn, Planet Obuća

Marc Jacobs pamučna majica 693 kn, Elysees

Baršunaste gležnjače 1990 kn, Paramount

Pamučna majica 1740 kn, Diesel

Linker
20. travanj 2024 04:19