Profimedia, Xposurephotos
Nema tko ih nema

Pomama godine: Ovo su najtraženije cipele na svijetu - biste li za njih dali 5000 kuna?

Kultne espadrile kuće Chanel postale su najtraženije cipele na svijetu: Google zabilježi između 10 i 100 tisuća pretraga svakog mjeseca, a model francuskog brenda traženiji je i od onih espadrila Christian Louboutin i Manolo Blahnik.

Te espadrile omiljeni su komad fashionistica, a nose ih i poznate dame: od Kardashian-Jenner djevojaka pa sve do supermodela poput Karoline Kurkove, Alessandre Ambrosio i Rosie Huntington-Whiteley te glumica Katie Holmes i Jessice Biel. S obzirom na njihov klasičan oblik one su bezvremenske, nema straha da će uskoro biti nepoželjne, a istovremeno daju i luksuzan štih svakoj kombinaciji. Chanel espadrile su dostupne u platnenoj i kožnatoj verziji te u različitim nijansama, a za njih treba izdvojiti oko pet tisuća kuna, ovisno o modelu.

DutchLabUSA / Splash News
Kendall Jenner ima bijelo-crni primjerak

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 08: Alessandra Ambrosio is seen on October 08, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Bauer-Griffin/GC Images)
GC Images
Alessandra Ambrosio "razbije" crnu kombinaciju svojim espadrilama

XactpiX/Splash News
Katie Holmes nosi ih već godinama

XactpiX/Splash News
Kourtney Kardashian ih najviše voli kombinirati s proljetnim lookovima

Vladimir Labissiere/Splash News
Bella Thorn u njima odlazi u teretanu

Samo prošlog mjeseca guglane su 100 tisuća puta iako su prvi put predstavljene 2011. godine. Kreativni direktor kuće Chanel, Karl Lagerfeld očigledno je pronašao pravi recept za stvaranje kultnih modnih dodataka, a ovog ljeta stavit će još veći naglasak na taj komad u kolekciji za plažu "Coco Beach". Iako je za espadrile karakteristično to da su cjenovno dostupne jer je njihova izrada vrlo jeftina, s njihovom popularnošću raste i potražnja za njima - osobito u luksuznim verzijama.

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Linker
16. travanj 2024 19:59